Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kata

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maksuję Q do dobrego harrasu.

Combo. Wbija się Shunpo, biję W, rzucam Q, ult, zabijam, shunpo, W, Q, ult i tak aż do penty xD. Ueh taki joke, ale idzie tak zrobić :), wystarczy tak się wbić, aby nie dostać stun'em, lub jak dostaniemy, zajumać komuś killa i znowu ultem :).

Build :

Merkurki ew. sorcery > Rylai ( kata to papier ) > Hextech ( do lepszego bursta, slowa pod ult itp. ) > Rabadon > Zhonya > Kostur Pustki.

Opublikowano

Skille:

Tak jak napisał @up

Natomiast build się nie zgodzę :]

Na start

Butki i 3 potki > Sorcery > Hexech rewolwer > Ryali Scepter > Mejai's Soulstealer > Rabadon > Item sytuacyjny (Później możesz z Rewolwera złożyć całego Gunblade'a)

Opublikowano

W skilach to dajesz na poczatku po 1 w kazdy potem maxujesz W potem q i na końcu e. Bulid podam później bo nie u siebie jestem a nie chce pomieszac :).

Opublikowano

Ja tak daje i wyciagam niezłe wyniki :) każdy ma swoje zdanie więc czemu mam się nie odzywać ?

Opublikowano

Dobrze każdy maxuje według swojego uznania leczs według mnie wbijanie 1 skilla na maxa no Q ew E ponieważ W to tylko na minionki dobre :]

@EDIT

300 Postów :>

Opublikowano

Jednak muszę przyznać Ci racje ;p właśnie zagrałem takim bulidem i tak dawałem skille jak mówiłeś i gra była strasznie fajna:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...