Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń lepsza ?

q120m0c0d3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaostarnio duzo losowalem w capsul shopie i chce sobie wymienic cupony na bronie pernamentne a tak dokładnie to chodzi mi o sr2m veresk czy ruger mini.ZA UZASADNIENIE SWOJEJ WYPOWIEDZI POLECI LIKE:D

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Veresk ma mały rozrzut i strzela szybciej niż ruger. Ruger strzela pojedynczymi strzałami i jest celniejszy. Ja bym brak Vereska, ale jeśli masz dobrą celność to polecam rugera. ;P Wybór należy do Ciebie.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jeśli chcesz być wyzywany od nobów to bierz Verseka, bo tym możesz naparzać full auto i wszystkie strzały dolecą, bo recoil jest niemalże zerowy.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Verserk - Miałem tą broń , całym magazynkiem strzelasz w jedno miejsce tak jakbyś miał hacka no-recoil , szybki reload , duże obrażenia - 1 strzal powyżej tułowia i przeciwnik ma zgon.

Jak chcesz być noobem to bierz verserka i miej ratio 10.0 + ..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Moim zdaniem veresk o niego lepszy jest, ma mały rozrzut to fakt, ale przeszkadza to tylko tym płaczką, którzy zazdroszczą Ci tej broni, bo nie każdy może ją mieć. A broń to broń nie każdy musi grać m4a1 czy ak47. Tak samo ze scar lightem, też niby "noobska" broń a dużo ludzi jej używa, każdy gra tym czym jest mu wygodniej :)

Opublikowano

@UP Zgadzam sie

Po kija twórcy robili by same niby "kijowe" bądź "noobskie" bronie?

Każda broń ma swoje dobre i złe cechy, np

AK 47 - Duże obrażenia, Duży recoil , Dobry na małe mapy bądź na tych co mają ogarnięte bronie z recoilem.

M4A1 - Średnie obrażenia, mały recoil, Dobry na dalekie odległości, dla tych co próbują bawić się w strzelca wyborowego, lub dla tych co zaczynają.

Jaki z tego morał ?

Ktoś z m4a1 nie wygra tak łatwo z małych odległości z kimś z AK 47.

To jest tak jakbyś wybierał pigułkę w matrixie , wolisz Zabijać z bliska, czy kozacko z daleka ( i z daleka mniej).

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Thx wszystkim za odpowiedzi... wziąłem rugera ponieważ wole mocniejsze bronie i te które jest ciezko ogarnac:DDDD

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...