Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Dayz The Game.

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DayZ: The Game, czyli najpopularniejsza apokalipsa umarlaków w wersji standalone, czyli w formie pełnoprawnej gry, a nie moda do Arma 2.

Skąd ten pośpiech? Oryginał przyciągnął mnóstwo graczy, a to oczywiście zmotywowało co bardziej przedsiębiorczych producentów do zabrania się za podobne projekty. Dean Hall, twórca DayZ, chce zdążyć przed szturmem zapowiedzianych już klonów z WarZ na czele.

Tym samym grywalna wersja alpha powinna ujrzeć światło dzienne (i poczuć smród zgnilizny) jeszcze w tym roku, prawdopodobnie w grudniu.

And it's going to be cheap.

Wszystkich, którzy czują się na siłach przetrwać nadchodzącą apokalipsę zombie i innych graczy łasych na nasz dobytek zapraszam do śledzenia

strony głównej gry. Jedynie co nas może cieszyć to że "Będzie tanie" ale czy tańsze od dodatku Arma II który trzeba było zakupić aby grać w dodatek Dayz czy droższe?

2yzq.png

Opublikowano

Weź to popraw i dodaj normalnie.

Ps. Jezeli masz chrome to kliknij "Wklej jako zwykły tekst"

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Pewnie skopiował z innej stronki i tu wrzucił nie wiadomo na co.

Mogłeś przynajmniej usunąć formatowanie..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Pewnie z facebooka albo twittera, ale co z tego. Odpowiadając na pytanie 'Jedynie co nas może cieszyć to że "Będzie tanie" ale czy tańsze od dodatku Arma II który trzeba było zakupić aby grać w dodatek Dayz czy droższe?'. Na 100% będzie tańsze, cena Dayz Game (w fazie alpha) ma się wahać w okolicach 5-15€.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Tylko że to info jest z czwartku około 20:00, już każdy o tym wie.

600925.png

Opublikowano

To info już jest od miesiąca, dwóch - wystarczy czytać twitter Rocketa :)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

To info już jest od miesiąca, dwóch - wystarczy czytać twitter Rocketa :)

Mi chodziło że w Polsce. I bez przesady pierwsze info było 10 września, to nie 'dwóch'.

600925.png

Opublikowano

Mi chodziło że w Polsce. I bez przesady pierwsze info było 10 września, to nie 'dwóch'.

Ano, pisałem że od miesiąca albo dwóch.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Nie spamuj...

Opublikowano

Czyli co dopiero w grudniu będzie DayZ The Game? czy może szybciej. I czy warto kupować Arma 2? czy tylko strata pieniędzy

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Czyli co dopiero w grudniu będzie DayZ The Game? czy może szybciej. I czy warto kupować Arma 2? czy tylko strata pieniędzy

Najszybciej w grudniu. Nie opłaca się kupować Army, lepiej poczekać na DayZ Game będzie taniej.

600925.png

Opublikowano

Najszybciej w grudniu. Nie opłaca się kupować Army, lepiej poczekać na DayZ Game będzie taniej.

A jest może "dokładniejsza" data kiedy będzie The Game?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Według Gry-OnLine jest to grudzień. Ja jednak polecam te 2 miesiące pograć na "starym" DayZ, bo jest fajnie :) Mam parę nowych informacji, z pewnego forum:

DayZGame będzie tanie,
Wyjdzie pod koniec tego roku,
Chcąc walczyć z hackerami, podczas startu DayZGame, uzyska wsparcie od:
Valve
CCP – twórcy EVE Online
Notchem – twórca Minecrafta
Będzie możliwość craftowania za pomocą domowych narzędzi – np. temmblak
Gdy zostaniemy zarażeni zniknie nam UI, będziemy wymiotować itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jest może "dokładniejsza" data kiedy będzie The Game?

11 grudnia to jest prawdopodobna data wydania.

600925.png

Opublikowano

Nie spodziewajcie się, że ta gra bedzie wyglądać jakoś inaczej, czy może będzie lepsza grafika bo gra będzie wciąż na silniku Army 2.

Mam nadzieje, że dodadzą pełno nowych możliwośćii bo teraz według mnie nie ma sensu grać w to dłużej niż miesiąc. Gra się nudzi po miesiącu. Praktycznie robimy ciągle to samo.

Zaczynamy od nowa, biegniemy do miasta, zbieramy ekwipunek, biegniemy do innego miasta po lepszą broń i ekwipunek, robimy sobie jaja po świecie, zabijają nas i od nowa...biegniemy do miasta, zbieramy ekwipunek, biegniemy do innego miasta po lepszą broń i ekwipunek, robimy sobie jaja po świecie, zabijają nas i od nowa I TAK DALEJ I TAK DALEJ.....! Gra nie ma sensu ;p

Opublikowano

Nie spodziewajcie się, że ta gra bedzie wyglądać jakoś inaczej, czy może będzie lepsza grafika bo gra będzie wciąż na silniku Army 2.

Mam nadzieje, że dodadzą pełno nowych możliwośćii bo teraz według mnie nie ma sensu grać w to dłużej niż miesiąc. Gra się nudzi po miesiącu. Praktycznie robimy ciągle to samo.

Zaczynamy od nowa, biegniemy do miasta, zbieramy ekwipunek, biegniemy do innego miasta po lepszą broń i ekwipunek, robimy sobie jaja po świecie, zabijają nas i od nowa...biegniemy do miasta, zbieramy ekwipunek, biegniemy do innego miasta po lepszą broń i ekwipunek, robimy sobie jaja po świecie, zabijają nas i od nowa I TAK DALEJ I TAK DALEJ.....! Gra nie ma sensu ;p

Będzie na silniku Army III lub nowym innym, a nie II. I zmieni się całkiem sporo już na screenach widać znacznie lepszą grafike.

600925.png

Opublikowano

W pierwszej wersji gry mogą być problemy ale z czasem na pewno będzie coraz lepiej.

600925.png

Opublikowano

DayZ najwcześniej (prawdopodobnie) ma wyjść 11 Grudnia, chodź może i wyjść 16 Grudnia. DayZ nie będzie darmowy. Trzeba będzie za niego zapłacić, ale na pewno pojawi się on na platformie Steam

4770714280454741315510.png
Opublikowano

DayZ najwcześniej (prawdopodobnie) ma wyjść 11 Grudnia, chodź może i wyjść 16 Grudnia. DayZ nie będzie darmowy. Trzeba będzie za niego zapłacić, ale na pewno pojawi się on na platformie Steam

Niestety, to prawda a i to nie jest pewne :-S .

Po drugie: Przewaga WarZ polega na tym, ze choc wer. alpha , to juz jest :-) , a DayZ jako samodzielnej jak nie bylo , tak nie ma ma ;-)

Po trzecie: Mam nadzieje, ze DayZ bedzie mialo (oprocz Steam) rownie szeroki wachlarz formy platnosci za gre jak WarZ.

Po czwarte: Grafika w WarZ troche lepsza, ja wiem , ze nie grafika gra stoi ale zawsze lepiej miec taka mozliwosc ;-)

Po piate: Panowie "od" DayZ DO ROBOTY , bo ludzie przenosza sie na serwery WarZ a serwery DayZ zamykaja (poczytajcie na ten temat na pl forum DayZ)

Wiem, wiem , moje porownania miedzy gra a modem sa ... no ale jesli porownywac , to tylko te 2 gry ;-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Szczerze to masz rację... Ja sam czekam na oficjalne wydanie dayz, ale jak było tak nie ma... Myślę, że w grudniu wyjdzie i będzie wkońcu w co grać :)

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...