bullitt Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Mam pytanie... Dzisiaj ściągnąłem Diablo III i ucieszony chcę podchodzić do instalacji a tu lipa Patrzę a w folderze ściągniętym jakieś dziwne pliki z rozszerzeniem MPQE (,,Installer Tome 1.MPQE'') Więc pytam: Jak mam to zainstalować? Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ściągałeś ze strony battle.net? Posiadasz klucz do gry? Wyskakuje Ci jakiś błąd? Odnośnik do komentarza
bullitt Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ściągnąłem z torrentów i nie mam klucza. Nie da rady zagrać Single Player bez klucza? Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Chyba ocipiałeś człowieku. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ściągnąłem z torrentów i nie mam klucza. Nie da rady zagrać Single Player bez klucza? Tutaj nie ma tak naprawdę singleplayer >.< Kiedy grasz sam twoi znajomi mogą do Ciebie dojść do gry więc grasz cały czas w trybie multiplayer. Bez klucza nie da rady zagrać. Musisz wpisać klucz na stronę battle.net i wtedy twoje konto staje się aktywne w stosunku do d3. Odnośnik do komentarza
Mustin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tutaj nie ma tak naprawdę singleplayer >.< Kiedy grasz sam twoi znajomi mogą do Ciebie dojść do gry więc grasz cały czas w trybie multiplayer. Bez klucza nie da rady zagrać. Musisz wpisać klucz na stronę battle.net i wtedy twoje konto staje się aktywne w stosunku do d3. guwno wiesz Odnośnik do komentarza
damian136 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 guwno wiesz On wie dużo a ty za to mało szczególnie z ortografii "moje ty guwienko" Odnośnik do komentarza
K0SIMAZAKI Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam. Mam pytanie... Dzisiaj ściągnąłem Diablo III i ucieszony chcę podchodzić do instalacji a tu lipa Patrzę a w folderze ściągniętym jakieś dziwne pliki z rozszerzeniem MPQE (,,Installer Tome 1.MPQE'') Więc pytam: Jak mam to zainstalować? Powinieneś gdzieś mieć plik "Diablo III Setup". Po jego uruchomieni instalacja startuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.