Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Diablo III

bullitt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie...

Dzisiaj ściągnąłem Diablo III i ucieszony chcę podchodzić do instalacji a tu lipa ohmy.png

Patrzę a w folderze ściągniętym jakieś dziwne pliki z rozszerzeniem MPQE (,,Installer Tome 1.MPQE'')

Więc pytam: Jak mam to zainstalować?

Opublikowano

Ściągałeś ze strony battle.net? Posiadasz klucz do gry? Wyskakuje Ci jakiś błąd?

Opublikowano

Ściągnąłem z torrentów i nie mam klucza. Nie da rady zagrać Single Player bez klucza?

Tutaj nie ma tak naprawdę singleplayer >.< Kiedy grasz sam twoi znajomi mogą do Ciebie dojść do gry więc grasz cały czas w trybie multiplayer. Bez klucza nie da rady zagrać. Musisz wpisać klucz na stronę battle.net i wtedy twoje konto staje się aktywne w stosunku do d3.

Opublikowano

Tutaj nie ma tak naprawdę singleplayer >.< Kiedy grasz sam twoi znajomi mogą do Ciebie dojść do gry więc grasz cały czas w trybie multiplayer. Bez klucza nie da rady zagrać. Musisz wpisać klucz na stronę battle.net i wtedy twoje konto staje się aktywne w stosunku do d3.

guwno wiesz

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie...

Dzisiaj ściągnąłem Diablo III i ucieszony chcę podchodzić do instalacji a tu lipa ohmy.png

Patrzę a w folderze ściągniętym jakieś dziwne pliki z rozszerzeniem MPQE (,,Installer Tome 1.MPQE'')

Więc pytam: Jak mam to zainstalować?

Powinieneś gdzieś mieć plik "Diablo III Setup". Po jego uruchomieni instalacja startuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...