Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deska

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zaczynam moją przygodę z deskorolką i tutaj pytanie.

Jaką wybrać?

Na początek chcę jakąś zwykłą np za 70zł.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

na początek to black knight ( 140zł ) .

Tańszej nie znajdziesz , bo deski zaczynają się od black knight . Inne tańsze to przeważnie gówna.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Ja zaczynałem z marketówką za 20€ (wystarczy że ma dobry profil / kształt ) jak ogarniesz to i owo to kup se np. I do sk8 , jart ,almost (oczywiście te inne są droższe ;) )

Opublikowano

Poczytaj na stronach o tym ile powinna mieć wymiarów (dokąd Ci powinna być) żebyś nie kupił za małej lub za dużej. Zwykła nawet w decathlonie po 40 zł na początek Ci wystarczy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jezdzic mozesz na czym chcesz, ale ochraniacze kask i cos na zęby kup sobie i nie oszczedzajna tym. bedzie poobdzierane ale nie Ty a uwierz mi znam takich co cięzko wychodzili z popisow na deskorolce;]

Opublikowano

black knight co to jest... proponuje kupic miniramp tania deska... od 100-120 zl znajdziesz cos. Ma b. dobry profil i napewno na poczatek ci dlugo wytrzyma.. w Cenie mozna tez kupic BlackOut. Ale tak naprawde jesli nie jestes pewien czy po tygodniu Ci sie ten sport nie znudzi proponuje kupic totalnie byle co z marketu... Prawda o deckach jest taka ze wiekszosc wychodzi z tej samej fabryki... Jedynie z tych lepszych Jart ma Swoja własna.

Opublikowano

Polecam ci Black Knight na początek dobrze się sprawuję :)

P.s:Spytałem brata on tym się kręci od 6Lat -,-

Opublikowano

@UP

Wiesz może gdzie można takową kupić ?

:)

Może gdzieś taniej czy coś.

Opublikowano

Allegro.

Ja mam wzór Elephant , ale nie wierz obrazkom , bo w rzeczywistości on jest bardziej taki "wyblaknięty".

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Również posiadam Black Knight :D Leży w szafie w garażu ,bo po wypadku jakoś nie mam zamiaru do tego wracać ;<

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

@2U

Mnie nie obchodzi obrazek bo i tak się zedrze.

Chodzi mi raczej o wygodę jazdy na niej ;)

Tylko właśnie nie zbyt mam 150zł więc chciałem kupić coś w granicach do 100zł.

Opublikowano

Ja zaczynałem na oxygence ale ona z 300zł wtedy kosztowała (7lat temu) . Na pewno nie kupuj desek z tesco itp bo ci gwarantuję że długo jej mieć nie będziesz

zakaz handlu

Opublikowano

Allegro-Giełda nawet :D

Na Giełdzie jak znajdziesz to dużo taniej ale komu by się chciało szukać w sumie Bo to masz tak:Lublin,Zamość,Warszawa itp.

No to lepiej Allegro.

Opublikowano

Jestem z Wrocławia :D

@Slaash

Wyślij zdjęcia na PW jeżeli byś mógł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...