Gość ArronBaDo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, cześć i czołem ! Kupiłem dziś Kha'zixa i stwierdzam, że jest strasznie mocny Już dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu postaci, mocny pod offtanka jak i pod dpsa. Świetną ma jungle, sam robi smoka na 9 lvlu z brutalizer, buty 2 i x2 doran's blade, gdzie zostaje mu połowa życia. Minusem jest to, że ulti strasznie dużo many zabiera, nie opłaca się go też ulepszać, bo w late nic praktycznego nie daje, gdzie są same TF. ulepszony W skill na 5 lvlu ubija całą falę creepow, jak nie da rady, to E skill dobija wszystko, jest bardzo dynamiczny, potrafi przywalić naprawde spory dmg. Jakie są wasze wrażenia po spotkaniu z tą postacią ? Jakie macie własne buildy na tą postać, mój to: Buty 3/2, The Bloodthirster, The Brutalizer ----> Youmuu's Ghostblade, Trinity Force, Last Whisper,Guardian Angel/Madred's Bloodrazor/Randuin's Omen/Warmog's Armor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/727197-dyskusjakhazix-lowca-pustki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.