Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zespół Dżem

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co sądzicie o zespole Dżem ? Dla mnie, mimo że jestem z tego nowego pokolenia, to jest to dla mnie legenda. Mimo ćpania Ryśka, jest on dla mnie wzorem. A jakie są wasze odczucia ?

Piszcie.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Wg. mnie w tych tekstach jest wiele prawdy o ludziach i życiu. Rysiek jest dla mnie jedynym prawdziwym wokalistą. Kiedy śpiewał, że płacze, to płakał. Kiedy śpiewał, że sie śmieje, to się śmiał. Ale skończył jak wiele sławniejszych od niego ludzi.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Dżem to jedyny polski zespół, który słucham i piosenki są bardzo fajnie napisane, mają wiele przesłań, które mogą odmienić pogląd na świat.

Moje ulubione: Whisky, Paw, Wehikuł Czasu, Skazany na Bluesa, To Ja Złodziej , Autsajder.

Opublikowano

Dżemu co prawda kiedyś słuchałem, nie nałogowo, ale było to dawno temu, ze 6 lat się zejdzie. Klimatycznie, nastrojowo. Aktualnie słucham Huntera, którego szczerze mogę polecić

i moja ulubiona

http://www.youtube.com/watch?v=c_0WifbTZTA

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...