Golden™ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 O co chodzi ciagle mnie wywala gdy wchodze do gry i gram jakies 5 minut . PIsze ze zostalem wyrzucony przez jakis punkbuster czy jakos tak za pomoc daje 5 lajkow .Sorry nie punkbuster tylko pingbuster. Dowiedzialem sie tez ze wywala mnie z powodu duzego pingu , jak to zmienic . dodam ze w wrpsp tez moj ping jest duzy i kazdy pisze ze jestem lagger , ale ja nic nie poradze @edit gdy robie test na tym speedtest to pisze ze mam przyspieszyc swoj komputer @down a gdzie znajde folder gry Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Limit ustalają serwery. Oczywiście zaczniemy standardowo od PB, wejdź do folderu z grą, uruchom plik pbsvc, wybierz reinstall i go wykonaj. Wejdź na speedtest i zamieść tu wyniki. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Refresh Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Folder gry znajdziesz tam, gdzie ją instalowałeś. Domyślnie program files. speedtest.net, nie pl. Odnośnik do komentarza
żuf12 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mam ten sam problem Tylko nie wiem czemu wgl nie mam folderu z tą grą ?! Odnośnik do komentarza
zima1o Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 w ea games w filesach pewnie masz i chyba warnik dla ciebie za odkop Odnośnik do komentarza
ElortGhost Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 na nowo zainstaluj bfh powinno ryrac "Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16 Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina Odnośnik do komentarza
zima1o Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 po co re-install? kurde dzisiaj dopiero co się zajerejstrowałeś i odrazu spec Gold Member jeszcze co? Odnośnik do komentarza
MasterGoldUser Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeśli masz windowsa 7 to: Mój komputer > C > Program Files > EA games > Battlefield Heroes (domyślnie) I to tyle. Odnośnik do komentarza
zima1o Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 o ja pamiętam że jak instalowałem bfh kiedyś to dałem rzeby to był dysk D i folderu nie zrobiło dla bfh i se tak leżał w moim syfie hehe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.