C4mp3R. Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nazwa Serwera: Kraina Herobrine IP Serwera: v11.minehard.pl:25639 Sloty: 40 Rodzaj: Survival Typ Serwera: Dedykowany White-List: Nie Premium: Nie Nether: Tak PvP: Tak Zwierzeta: Tak Pluginy: Różne Wlasciciel C4mp3R,Admin Koka,Mod HeartlessBrah Ten serwer jest nietypowym serwerem,dlaczego ? Dlatego,że wgrany jest plugin Herobrine ! Na każdym kroku możecie go spotkać... Herobrina możemy spotkać w postaci bardzo szybko biegającego zombie i ma on więcej życia niż prawdziwy zombie i długo trzeba się z nim męczyć aby go zabić. Gdy \"zabijecie\" Herobrine wypada z niego złote jabłko. Gdy spotkacie pustą tabliczkę lub czerwoną pochodnię to znak,że Herobrine tam był gdyż właśnie on stawia takie przedmioty. Możecie też być zaatakowani poprzez zrobienie pod wami dziury i zaklejenie wyjścia. Odnośnik do komentarza
C4mp3R. Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zapraszam Odnośnik do komentarza
Haritirox Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Serwer fajny ale anticheat mnie rozwaił. Zabijam kolesia dedłem go to anticheat kick i mam bana na 5 min . Ale serwer fajny. Odnośnik do komentarza
serafettin Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wow tego czego szukalem!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
C4mp3R. Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Herobrine coraz częściej atakuje graczy serwera ! Zapraszam do gry na serwerze ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.