LaterToe Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Posiadam: 3150 IP Zależy mi na: Zabawie z gry, postać nie ma być papierem. Oprócz tego nie chcę nikogo na mida, mam niski lvl (10) więc nie wiem kogo wziąć. Mam postać z 20lvlem ale gram od nowa więc coś tam wiem:) Preferuję: Hm myślę nad: Gragas/Katarina/Olaf (Mogą być wasze propozycje). Chyba, że lepiej zebrać 6300 i zakupić kogoś z nich: -Diana -Yorick Ogólnie mam 3150 ale mogę pozbierać do 6300 tylko kogo polecacie kupic:) (MId odpada) Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikser38 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 yyyy.. Mordka ? Nie papierowaty dzięki pasywowi, no i ulti, z czego w tf moze robić się 6v4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gragasem się łatwo zdobywa kile. Free mana w skilu, aoe skile, potężny dmg, ulti przydatne w tf, ma slowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Hmm Mordka i Gragas odpadają. Grałem nimi na mojej postaci 20lvl i szybko zrezygnowałem. Jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W takim razie polecam olafa. Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mógłbyś opisać go troszkę jaśniej? Tzn jego + oraz -. Oczywiście jak możesz opisz jak to jest z tym asem + jak używać skille. Taki mini opis Olafa;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mógłbyś opisać go troszkę jaśniej? Tzn jego + oraz -. Oczywiście jak możesz opisz jak to jest z tym asem + jak używać skille. Taki mini opis Olafa;P Za dużo nie gram olafem, więc się nie rozpiszę + slow + true dmg + wytrzymałość + mocny pick - trzeba się wyfarmić - raczej trzeba go ogarnąć Jego pasyw polega na tym, że jak spada mu życia to rośnie atak speed. Czyli im mniej życia posiada tym szybciej bije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Olaf: True DMG, perma slow, ulti + ghost = easy wykluczenie APC/ADC (żaden stun, czy inny debuff nie jest Ci groźny) bardzo wytrzymały łatwy w obsłudze można poccarować grę świetny dmg, jak na takie survi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hm czyli za 3150 najlepszym wyborem bd Olaf tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalsersonew Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hm czyli za 3150 najlepszym wyborem bd Olaf tak? nie mysle ze tobie bedzie bardziej odpowiadac katarina lub xin zhao Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wlasnie mimo wszystko chyba zakupię Katarinę W końcu 3150 nie ciężko uzbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamon Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zapomnieliście o bardzo dobrym Pantheonie no i dodaje tu też Xina :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pamietam o Panthenonie ale on jako 2 do zakupu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuRaK xx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A np rammus dobry tank jeśli masz dobry build to jedziesz każdego nawet jak masz troszkę hp włączasz pasywa spowalniasz i bijesz "Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał Po prostu się skup i tnij poniżej kolana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predek_ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Za 3150 polecam Xina - ma on doskok, podbicie, odepchnięcie. Jeżeli podłapie kilka fragów to jest maszyną do zabijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na razie zakupiłem Katarinę Jak na razie ciekawie mi się nią gra:) Ps moglibyście mi powiedzieć czy to dobry build? : -Buty +3potki -Składamy oblicze ducha -Obuwie Maga -Rabadon -Kostur Rylai -Klepsydra Zhy coś tam;p -Coś na hp/defa chyba, że idzie bardzo dobrze to np Kostur Wiwern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPetic Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up Ej jest w ogóle coś takiego jak kostur wiwern? gram w lola 1,5 roku i nigdy czegoś takiego nie spotkałem ogólnie build na kate dobry po za tym obliczem ducha, zamień je na miecz-pistolet hextech, jednak na kate spellvamp się przyda na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaterToe Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Różdzka WIwern ** to coś za 3k. Okej czyli build wygląda: -buty +3poty -miecz-pistolet-hextech -Obuwie Maga -Kostur Rylai -Rabadon -Klepsydra -I tutaj zależy od gry;p? Coś w hp np;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oteq Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam DIane.. pomimo nerfa jest bardzo dobra postacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz tu rozpiske postaci jakie bym ci polecil i pod jaki typy sa Postaci ad carry : Pantheona + ulti znakomite przeciw tf + latwe i mocne combo + dobra pasywka przeciw wieza i postacia ad + dobrze radzi sobie w late i earle game ale lepiej w late Olaf + jak ogarniasz to na solo top + slow + mocne dmg z topora i jeszcze ma nawet spory zasieg + dobra pasywka jesli walczysz z low hp i 1 vs 1 + ulti dobry przy tf jesli nie ma z toba TANK-a Postaci First Blood: Blitzcrank + Dobry styl Escap i gonienia + Latwe combo [jesli przicwnika bjie wiez to jak go uzyjesz to jest zabujcze] + Dobra pasywka + Dzieki ulti przy uciczce[jak nie uzyjemy]mozna oslabic przeciwnika tak ze kolejna serja skilli powinna go wykonczyc Xin Zhao + Bardzo mocne combo + Jesli chcesz miec first blood zazwyczaj czekaj do 2 lvl-a + dlugo utrzymujes sie w alei + Skill na Q jest jednym z najlepszych [az sie dziwie ze jest za 3150 a nie 4800 czy 6300] + Jego ulti bardzo przydaje sie w tf dzieki niemu mozna rozucic przeciwnikow Postaci AP: Gragas + Free pm na skillu + Mocne i latwe do ogarniecia combo + Ulti znakomie w tf + dobry styl ekania przy uzyciu skilla Q [[Jak nie chcesz postaci na mid to nie polecam ci Gragas-a bo zazwyczaj jest wysylany na mid]] Lux + Klatka + Slow + dmg na skillu + ochronka na 2 postaciach + ulti dobr do wybjiania jak i do ratowania sprzymiezencow Postaci AD: Corki + dobry styl escape i gonienia + skill na E wymiata [max-uj jak 1 polecam ] + ulti dobre do gnebienia przeciwnika przydaje sie przy nekaniu przy probie tf pozwala oslabic przeciwnika + Q ujawnia postaci w krzakach Shaco + Latwy styl ucieczki i gonienia + znakomity jungler + Ulti dobre do zmylenia przeciwnika + pasywka znakomita jesli godznisz przeciwnika [polacam itemy ktore spowolnia przeciwnika] Postaci Tank: Rammus + Na E prowokacja co pozwala na przeciagniecie przeciwnika do sojusznikow + Q znakomite na rozpoczencie tf + W najlepszy skill dla postaci pod typ Tank + Dobra pasywka + Ulti dobre przeci tf Shen + Dobry na solo top + Ulti dobre do ratowania i zgarniania asyst + Ochronka + Na E mozna sprowakowac przeciwnika zeby walsnie bjil ciebie a nie sprzymiezenicow + Taki jakis z niego jungler Z tych 2 tankow nie zagrasz czesto na rankedach jak by co ale masz jeszcze duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.