SpaWaczQ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam ... Mam zamiar zrobić team w grze League Of Legend's ( ranked team ) . Będę miał zamiar często grać oraz uzyskać dobre elo teamowe . Wymagania graczy : - 1100elo - oczywiście 30 lv . - dobry skill w grze . - Aktywnośc w weekendy Dzwoncie skype : spawacz.q Dogadamy się co do tworzenia teamu ) Na początku zagram z każdym 1v1 ( chcę zobaczyć skilla ) dzwoncie miejsca ograniczone :3 Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ . Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury . Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu . To Tyle Trzymajcie Się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Howeed Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie tutaj z takim pytaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pisz tu http://www.mpcforum....do-gry-zajrzyj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.