Roman96 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Założyłem ten temat ponieważ strasznie się zawiodłem jak dodali tą nową grafikę. Owszem, grafika jest bardziej dokładna, są lepsze tekstury, jednakże te bardzo jasne kolory i oświetlenie według mnie spowodowało że Wot stał się kolorową strzeaninką która może się (z wyglądu) spodobać nawet 5 latkowi. Przecież ta gra dobywa się w XX w. w czasach wojny, nie może być tak różowo i kolorowo. Myślałem co zrobić żeby nie raziło mnie to w oczy no i owszem idzie zmienić jasność na ciemniejszą jednakże po zminimalizowaniu wota i ponownym otwarciu jasność się resetuje. Poza jaskrawą grafiką spadłą mi także ilość fps, choć warming informował, że nie powinniśmy odczuć różnicy. Jeszcze niedawno dawałem średnie ustawienia i maiłem 30-50 fps (zależnie od mapy, i to po usunięciu dymu z pojazdów), a teraz żeby osiągnąć podobny efekt muszę dać na niską grafikę i ewentualnie mogę dać jakość tekstur na maxa lub coć innego. Co do sprzętu to nie mam wcale takiego słabego procek wystarczający 3.1GHz 8gb RAM a karta navida 1gb więc sory, ale co to ma być. Warming pisze że minimalne wymagania to procek 2GHz 1GB RAM a karta 128mb więc jak tam ten wot ma chodzić z prędkością 8fps??? Według mnie Warming przesadził w ulepszaniu grafiki i powinien to poprawić wraz z kolejna aktualizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Do grafiki wystarczy sie przyzwyczaic, gralem na testach wiec bylem na to przygotowany. Dodam ze teraz mam scinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mi i wszystkim znajomym się podoba nowa grafika, teraz dobrze widać jaka jest pora dnia i roku na mapie. Jeżeli chodzi o fps to mam wysoka jakość i po 40-50 fps , poprzednio na średnich max 40. Ludzie w czasie wojny cieszyli się każdym ładnym dniem, tutaj takich dni mamy wiele. Tego typu grafika to tak zwana amerykańska, czyli kolorowa, poprzednio była kolorystyka europejska, ją wolę ta 1. Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasamune Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wiec widze ze nie tylko ja mam awersje do tej cukierkowej gry jaka zrobili z wota mi nie podoba sie ani ta nowa kolorystya ani ta fizyka. Po przebrnieciu przez 15 k bitew w dniu wczorajszym problem rozwiazlem nastepująco zrobillem full uninstal tego czego bo to juz nie jest ta gra ktora mi sie podobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Moim zdaniem teraz gierka wyglada bardziej realistycznie, nie jest taka bajkowa jak wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.