Gość Darek4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam! Pójdzie mi WoT na nowym kompie.? Procesor:Pentium? Dual-Core CPU T4200@ 2.00GHz 2.00GHz Ram:3gb System 23BITOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak dużo mi nie mówi będę miał lagi czy nie .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie, bedzie ci dobrze szla gra bez lagow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mam nadzieję . Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Otwieram specjalnie dla Flapa. Żeby Ci nie zaszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A więc tak, dobrze by było jak byś podał karte graficzną bo ci jasnowidze widzą jaką masz karte, ale niestety ja nie. Po za tym widzie że to lapek po procku więc myślę że nie pójdzie no chyba że masz jakiegoś dobrego dedyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaacny Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Następnym razem niech się nie ogary nie odzywają, bo narobiliście gościowi nadziei. Jeśli ma laptopa to mu nie odpali.. -no chyba ze z 5 fps Pozdrawiam!! x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dokładnie tak każdy kto się wypowiedział przede mną powinien dostać warna (oprócz autora) @Topic Darek4 na tym lapku nie odpalisz wota no chyba że masz dobrą karte dedykowaną, ale wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.