PanTenorek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam czy da się zablokować możliwość i pvp i zabijania ludzi z innych królestw na danej mapce? chodzi mi tylko o graczy ale żeby można było normalnie zabijać na nich wszelakie moby? Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Od tego jest o ile sie nie myle server_attr serwerowe. Są rózne konwertery ale ludzie mają różne zdania jedni płaczą, że nie działa a drudzy, że wszstko wporządku. Osobiście nie testowałem. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
PanTenorek Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 a mógłbyś dokładniej opisać jak to się robi? Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja tego nie robiłem, konwertujesz server_attr w plik obrazkowy i edytujesz sobie pola. Wyszukaj sobie konwerter tam napewno będzie tez opis co i jak. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.