NectarOrange Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 xxx Odnośnik do komentarza
xue9999 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ciekawe jaki hosting bo jak cba to się zajebie <facepalm> i7 3770K @4.6GHz GTX 760 SLI x2 16GB 2400MHz 2x256GB Samsung 830 Raid 0 Odnośnik do komentarza
NectarOrange Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ciekawe jaki hosting bo jak cba to się zajebie <facepalm> Mam dość duży serwer WWW , domena PL . Chłopie do takich rzeczy trzeba podejść trochę bardziej poważnie , a nie takie g*wno jak CBA z reklamami . Ja będę opłacał hosting miesięcznie, domenę również załatwię. Poszukuję chętnych ludzi którzy mają na tyle czasu,by pisać takie newsy. Mój znajomy będzie nagrywał z ekipą Lets Playe jako nasz portal. Ciekawy projekt , jeżeli masz czas to bardzo polecam edit: Grafika również mamy. Odnośnik do komentarza
Edgarek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mam dość duży serwer WWW , domena PL . Chłopie do takich rzeczy trzeba podejść trochę bardziej poważnie , a nie takie g*wno jak CBA z reklamami . Ja będę opłacał hosting miesięcznie, domenę również załatwię. Poszukuję chętnych ludzi którzy mają na tyle czasu,by pisać takie newsy. Mój znajomy będzie nagrywał z ekipą Lets Playe jako nasz portal. Ciekawy projekt , jeżeli masz czas to bardzo polecam edit: Grafika również mamy. Ludzie mają skłonności do oceniania książki po okładce, więc nie dziw się, że takie reakcje wywołuje Twój post. Życzę Ci powodzenia, ale jeśli projekt naprawdę traktujesz poważnie to warto poświęcić trochę więcej czasu na opisanie go i pokazać, że Ci zależy. Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 xxx /link poza MPC Odnośnik do komentarza
NectarOrange Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeżeli chcesz zostać moderatorem forum ,pisz na gg:xxx Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest to forum nt. Battlefielda http://www.mpcforum.pl/forum/427-battlefield-3/ Do tego nikt nie będzie z MPC pomagać tworzyć konkurencję. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.