Fangeon Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemka mam pytanko wiecie moze jak naprawic tabele w navicat poniewaz gdy wchodzę w >>>common>>>>i klikam account wyskakuje blad ze jakos nie naprawiona czy cos.i 2 pytanie wiecie moze o co chodzi poniewaz wchodze w launchera swojego wchodze na konto i mam postac bez nicku, jak w nia wchodze laduje sie i jak sie naladuje to metka wylacza( tak jak by to bylo zbugowane ) Thx z gory wiecej szczegolow na GG:44040898 What's up Ou? Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Prawy przyscisk >>> konserwacja (pod opcją print) >>> napraw >>> Tryb Szybki Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Fangeon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No i git ale nie do konca poniewaz nick widac itd jak by nie bylo wgl zbugowane ale jak laczy mnie to gry po wyborze postaci i jak sie naladuje to wylacza metka ? pomozesz tez z tym ? tak czy siak + What's up Ou? Odnośnik do komentarza
Fangeon Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pomoze ktos ? What's up Ou? Odnośnik do komentarza
Fangeon Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 F5 What's up Ou? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.