ZULicyPolskiej Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam jak dac skile na 12 lvl inzynier jak narazie mam sprint 2/2 trucht 1/1 rozpoznanie 3/3 rpg dodatkowe 2/2 i wiertarka 1/4 jak lepiej rozdac skile?? Odnośnik do komentarza
Kałasnikov Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Daj sobie umiejki do czołgów i APC bo one są bardzo silne, max na wiertarkę to sam sobie je repniesz szybko a potem w prawą stronę LOL Odnośnik do komentarza
BFP4FGamer Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Daj w rpg, miny, pojazdy po jednym i wiertarke w lewym a w prawym rozpoznanie, sprint a dalej jak chcesz. Odnośnik do komentarza
SamFlynN Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skille się nie rozdaje na stałe, tylko wybierasz gdzie chcesz grać i dopasowujesz do mapy skille. Aram rape:http://scr.hu/0t2b/pxej1 Odnośnik do komentarza
Avium Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 omg.... skille do czołgów bosh... dla mnie czołgi są tylko dla rozwalania nubów którzy w nich siedzą ja mam rpgmax i granaty max potem 3 punkty w miny (WEDŁUG MNIE WIĘCEJ NIE TRZEBA) w 2 drzewku : ulepszona identyfikacja zagrożenia 4/4 orientacja taktyczna 2/3 identyfikacja zagrożenia snajperskiego 1/1 trucht max bieg max YAY Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Avium haha czolgi sa dla nubow ? Ja jakos jezdze czolgiem ciagle o ile mam taka mozliwosc i jest git... Odnośnik do komentarza
lemanio Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hey, mam dodane te rozpoznanie wroga ale jak to działa w ogóle ??? bo nie wiem x Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chodzi tobie o ten skill ? Advanced Aircraft IFF System - Ulepszony radar(umiejętność ta ulepsza nasz radar w odrzutowcu, dzięki czemu możemy namierzać jednostki latające, które są bardziej oddalone) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.