Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krainy Podmroku [1.3.2][Survival][Dedyk][24/7][NO-WL][Premium/noPremium]

KRY

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

09092956204810752092.jpg

Zapraszamy na nowy serwer !

Czy masz dość nudnych zmagań z Minecraft singleplayer?

Czy może grasz na serwerach multiplayer, jednakże nie dają one 100% zabawy?

Jeżeli tak, to od dziś możesz wkroczyć w czeluścia krain podmroku i zacząć swoją nową przygode!

Oferujemy pełną swobodę na serwerze!

Lecz gdy wyjdziesz ze statku, i przekroczysz granice miasteczka, to jesteś zdany tylko na siebie!

Także pedź szybko, buduj schronienie i walcz z wrogami! Byle byś przeżył ...

Specyfikacja serwera:

68597325235936354677.png

Nasz serwer ma za zadanie oferować naszym graczom świetną zabawe, bez lagów i ewentualnych bagów.

58948589789190740469.png

Krainami Podmroku rządzą ogarnieci Admini i Moderatorzy, są bardzo pomocni

odpowiadają na praktycznie każde pytanie więc nie krępujcie się zadawać sensownych pytań ;)

Zapraszamy wszystkich chetnych i życzymy miłej zabawy!

na serwerze krainy podmroku s21.csrv.pl:10554 lub krainypodmroku.csrv.pl

Aby się zarejestrować

należy na serwerze wpisać /register haslo haslo(twoje hasło)

a nastepnie logujemy się /login hasło (twoje hasło)

W razie jakichkolwiek problemów zgłoście się do administracji

;)

18706.png
Opublikowano

Myślę że serwer prezentuje się całkiem nieźle. Zresztą można się przekonać wbijając na Niego.

Pamiętajcie że na początku poprosi was o rejestracje !!! : ./register <hasło> <hasło>

Opublikowano

Nigdy czegoś takiego nie widziałem , najbardziej mało ogarnięty serwer. Po ... jest tylu adminów jeżeli na serwerze nikt nie siedzi? Nie ma ogarniętych pluginów , gracze biegają po spawnie z jajami potworów i zabijaja nowych graczy ...

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Opublikowano

Nigdy czegoś takiego nie widziałem , najbardziej mało ogarnięty serwer. Po ... jest tylu adminów jeżeli na serwerze nikt nie siedzi? Nie ma ogarniętych pluginów , gracze biegają po spawnie z jajami potworów i zabijaja nowych graczy ...

Aa to nie wchodze tam a chciałem.
Uczeń
Opublikowano

Problem z jajkami został naprawiony(wszystko przez brak cuboida na skrzyni wypełnionej jajkami) Przepraszamy i obiecujemy że się to więcej nie zdarzy ;)

Pluginy są 100% ogarnięte, a jeżeli dalej myślisz że nie, to proszę o napisanie przyczyny - dlaczego tak sądzisz.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...