Michal3111 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siema mam 3k sb i nie wiem jakie auto kupic proszę o pomoc ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momit Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 BMW M3 Sport Evolution :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateu5z Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ja bym kupił toyote MR2 miażdży dużo klas ! chociaż możesz tez dokupic jescze 2.1k do Forda Mustanga RTR-X lub 5k i masz porsche Carera Gt która wszyscy teraz chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 MR2 pomimo tego że kosztuje dosyć mało jest zarąbiste, na nitro śmiga jak rakieta "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3111 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 MR2 pomimo tego że kosztuje dosyć mało jest zarąbiste, na nitro śmiga jak rakieta Mam Toyotę Mr2 Gykhama już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.