Kronogs Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Postacie: Shen vs Morda vs Gp vs Olaf Zależy mi na: Carrowaniu gier , dobrym damage KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mordekaiser +wytrzymały +tarcza z passywa +dobry dmg +bardzo dobra farma +pro ulti, dzięki niemu łatwo o pente -brak systemu ucieczki jak dla mnie jest jego największym minusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronogs Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kupiłem morde Thx za Odp. + KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Po mordzie możesz kupić olafa. Jak dla mnie jest lepszy. Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.