kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, Dwa dni temu hack mi działał, lecz niestety dzisiaj go włączam i wyświetla się unsupported version. Działa wam ? jak tak to podajcie link. Pomocnym dam lajki. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 poczekaj bedzie update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kiedy darkteam udostępni wtedy będzie może za 1 godz. a może jutro po południu.. Poczekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak coś to podeślesz tu link ? oczywiście i tak masz lajka ;p ale prosiłbym Cię ew. o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 teraz teraz teraz Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeśli tylko sie pojawi ktoś na pewno na forum podeśle taakże trzeba troszkę poczekać. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To jak coś to piśnij tu linka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skąd bierzecie hacki stąd? http://www.nfs-wo.ru/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja osobiście nie wiem, ale jakos mnie to nieciekawi bo zawsze i tak można znaleźć je też u nas na forum "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skąd bierzecie hacki stąd? http://www.nfs-wo.ru/ szybciej są na http://www.elitepvpers.com/forum/need-speed-world/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 I jest ten bot ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 skoro jeszcze nikt nie wrzucił tutaj to nie :P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak coś to piszcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 no okej, chociaż pewnie cały nowy temat powstanie :P Edit: Ktoś prosił o link do nowej wersji, ale dziś właczam NfS'a i starą wersje bota od DMGZ i on dalej działa. Jakby ktoś chciał linka to jest tu: http://www.speedysha...-19.09.2012.rar Było na forum ale nie mogłem znaleźć linka. Jak zrobić skan? To dodam. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 WbijamPoHacka Powiedz Mi Poco jest ten auto finish quit działa razem z QrBotem 3.2 I będzie exp i kasa? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfana Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @up qr tylko wchodzi i wychodzi z wyscigow auto quit zalicza ci wyscigi z ktorych wychodzi qr do wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane555 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mi tam trainer od gmz działa wersja: 1136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dziwne... Mi nie chodzi ze starą wersją... @Edit: Dziwne bo już działa ;p temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ktoś pytał o auto finish. Tak jak juz ktos powiedzial wspolpracuje on z QR Botem ale tez np. jesli jedziesz poscig i nie zdazyles dotrzec do mety przed czasem to i tak zalicza wyscig :P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.