Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry komputer za tą cene

zbyszek25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś byłem w sklepie i chciałem kupić komputer czy to dobry zestaw na gry takie na bt3 itp na tym nowym silniku graficznym

Procesor : Core i5-3470 3,2GHz BOX 6M LGA1155 BX80637I53470 PRODUCENT : Intel

Karta Graficzna :Radeon HD4850 1GB DDR5 PX 256Bit DVO/HDMI/BS BO PRODUCENT : VERTEX

Dysk :500GB 7200RPM SATA III ST500DM002 NCQ 16MB PRODUCENT : Seagate

Obudowa z zasilaczem : Obudowa Tracer Balizzard TRO-193 420W Sitent Seria S+ PRODUCENT : Tracer

Ram : DDR3 6GB (3x2GB) Titanium 1600MHz CL7 LV PRODUCENT : OCZ

Napęd : DVD-RW WEW SATA CZARNY BEZ SOFTU (SH-222BB/BEBE) PRODUCENT : Samsung

Płyta Główna B75MA-P45 s1155 B75 4DDR3 USB3/GLAN/8CH mATX PRODUCENT : MSI

CAŁOŚĆ KOSZTU 2,158,55 zł

KOMPUTER JEST BEZ WINDOWSA BO MAM Z STAREGO KOMPUTERA 64 BItowy (orginał)

Opublikowano

Wymienił bym zasilacz na coś renomowanego typu ocz, corsair, modecom, bequiet, chieftec czy pentagram i dokupiłbym dysk ssd dla systemu.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

nie mam za duzo kasy

mi sie zdaje ze spoko sprzęt patrzałem na Allegro i w innym sklepie w moim mieście i dupa tylko ten slełnia wymagania moim zdaniem

Opublikowano

Nie kupuje się komputerów z allegro,supermarketów,saturnów itp. Dlaczego? Popatrz na sygne Velociego i wejdź w tą stronę tam sobie poczytasz.

Podaj konkretny budżet ile możesz maksymalnie wydać!

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Ten zasilacz, który masz tam w tym zestawie albo nie będzie dawał rady przez co komputer nie będzie działał stabilnie, albo CI się po prostu spali.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

ehh juz za puzino ja zliczałem ceny no i wychodzi tak 2100 Zł

a co do 1500zł ze leprzy to sam procesor kosztuje 900zł

no i do do pytanie gry będą śmigać

Opublikowano

tak jest w gotowcach że możesz mieć procka , kartę , dysk zajebisty a reszta gówna jakich mało ...

i zamów sobie słownik przyda się

NJxbd4x.png

Opublikowano

ehh juz za puzino ja zliczałem ceny no i wychodzi tak 2100 Zł

a co do 1500zł ze leprzy to sam procesor kosztuje 900zł

no i do do pytanie gry będą śmigać

nie. gry nie bedą smigać. nowsze gry MAX średnie ustawienia, jak nie niskie, gówno kupiłeś tyle powiem

zajebity zasilacz bomba, no kurwa

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jak zaplaciles za komputer juz to niedobrze, a jak nie to nie odbierasz od nich telefonow i nie pokazujesz sie nigdy w tym sklepie. Za te pieniadze mozna zlozyc cos o wiele lepszego. Postaraj sie jak tylko mozesz odwolac zakup, podaj jakies mocne argumenty a nie to ze np. znalazles cos lepszego taniej, bo jak zaplaciles to oni nie zwroca kasy jak bedziesz chcial odwolac a oni beda mieli juz to na sklepie.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Tak jak UP. Idz do nich, powiedz ze jednak rezygnujesz z zakupu bo potrzebujesz pieniedzy na ważną sprawe, i odpuszczasz sobie narazie komputer, czy coś w tym stylu. Za taką cene można o wiele lepszy zestaw kupić :). Bo na tym wydaje mi sie że będzie efekt bottleneck, czyli karta graficzna bedzie obniżać wydajność procka. Zrób wszystko by odwolać zakup bo przepłacasz za sprzęt :>

Opublikowano

Eh. Jak kupiłeś to się nie przejmuj bo komp nawet spoko. BF3 nie ma takich cholernie dużych wymagań więc się nagrasz. Ram spoko tylko dziwi mnie że w nowym kompie jest tylko grafa 1gb.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...