SzybkiKasta Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siema. Potrzebuję builda pod kazika. Tzn pod ad or ap, nie wiem jak lepiej go składać ale wydaje mi się że lepiej grać nim pod AP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerrard_2099 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kha'zix to Jungler, jeżeli nie wiesz jaki jest build na junglera to lepiej nie graj nim ;d Sygnatura by around i av. Uczę Się Programować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszun Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kha'zix to Jungler, jeżeli nie wiesz jaki jest build na junglera to lepiej nie graj nim ;d PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF najgłupszy tekst jaki w zyciu czytałem Khazix sprawdza się znacznie lepiej na topie niż w jungli. " Tzn pod ad or ap, nie wiem jak lepiej go składać ale wydaje mi się że lepiej grać nim pod AP. " jeszcze lepsze o_OOO człowieku jak ty chcesz grać nim pod ap skoro ma tylko w pasywie przeliczniki pod ap, i do tego slabe... n/c. Ja już od 4 gier gram na buildzie: Tabi/Merkury, Trinity Force, Frozen Mallet, IE, dancer, GA i jak narazie kazdy top wygrany. Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiKasta Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ok, wczoraj byłem po melanżu więc nie ogar. Zacznę go robić pod AD i hp, myslę że coś z tego wyjdzie A specjalizacje jak rozłożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lackidacki Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Typowy build po offtanka. Główny dmg Kazika to q kiedy przeciwnik jest sam, więc solo top. Dodatkowo jego early>mid>late samo każe nam iść na solo q. Jungla może być, ale imo. na topie będzie o wiele lepszy. Ja już od 4 gier gram na buildzie: Tabi/Merkury, Trinity Force, Frozen Mallet, IE, dancer, GA i jak narazie kazdy top wygrany. Powiedz, po co ci Tri i Frozen? Jedno niszczy drugie. Zastąp sobie trinitke warmogiem albo paszczą. A specjalizacje jak rozłożyć? 21/9/0 TAKIE Build też całkiem dobry pod niego (często pada, więc GA szybko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiKasta Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Like dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveOne Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 do tej pory widze khazixow full ad shity pewnie jest lepszy pod offtanka niz full ad shit 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiKasta Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No co jak co ale ten Khazix jednak nie jest taki dobry Rengar jest dużo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.