Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz połączony z serwerem

matiw11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem z metinem. OD razu mówię. Kompa mam dobrego. Tylko dysk miałem dosyć słaby i często jak włączałem metina, to zostawało na zostaniesz połączony z serwerem. Czasami wbijało, a czasami zatrzymywało się na wyborze postaci. Na 2 konta prawie nigdy nie dało się wbić. Zmieniłem dysk, wgrany sytem windows 7 32bit i mam to samo, tylko częsciej wbija, ale na 2 konta w ogóle. Jak podłączałem pod mój router innego kompa, to wszystko dobrze działało. Kostki ramu przełączałem na różne sloty i nic nie dawało. Wie ktoś co zrobić? Gram na metin2pl

Opublikowano

reinstal robilem kilka razy. Nic nie dawalo. Skad mialbym miec wirusy na czystym systemie? Predkosc neta 20mbs, wiec na pewno nie za slabe. Na innych kompach podlaczonych pod moj router wszystko dziala, tylko na moim nie. Co to moze byc?

Opublikowano

Hmm zapora może blokować dostęp do serwera . Jeśli masz antywirusa to zobacz swoją zaporę.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Miałem coś podobnego ale mi pomogło przyniesienie metina od kolegi. Moja rada weź sobie zgraj metina zainstalowanego od kogoś komu dobrze działa

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...