James1919 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Co jaki czas odświeża się mapa w pluginie dynmap? Chodzi mi oto że np miałem domek 10x10 no i za kilka dni powiekszam do 20x20 ale ma dynmapie on nadal jest 10x10 Czy może ten plugin zapisuje obraz co reset serwa Daje like ale jutro bo mam limit Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonk86pl2 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Az zalozylem specjalnie konto, zeby Ci odpisac. To juz zalezy od ustawien pluginy DynMap. Moze byc nawet tak, ze administracje 'recznie' odpala renderowanie mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Aha to masz tego 1 like bo jeszcze nie wykorzystałem wszystkich Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.