WasserFull Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 kupilem sobie za nx m60, ale nie mam 5 slota i nie moge zalozyc tej broni? O co chodzi? Ale nie chce hackow na 5 slot Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 musisz dokupic 5 slot zeby uzywac m60 a jak nie chcesz to only hack :< Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jesli kupiles ja przez strone to masz bron w sklepie w grze . I masz tam takie okienko po lewej box cos tam i tam aktywujesz bron ;p BUM Odnośnik do komentarza
KnysioPysio Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @edit bla bla bla bzdury nie chce wprowadzac w blad Odnośnik do komentarza
Vobek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Medix boxy są na 6 slot.5 slot musisz kupić za nx lub kupisz premium dostaniesz za free. Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jesli kupiles ja przez strone to masz bron w sklepie w grze . I masz tam takie okienko po lewej box cos tam i tam aktywujesz bron ;p jemu nie chodziło o to że nie moze zalozyc broni tylko , ze sa na 5 slot , a on go nie posiada. Proponuje hacka na 5 slot , nie martw sie nei dostaniesz bana bo niby czemu mieliby sie podejzewac , a jak nie to pozostaja ci kupic premke inneog wyjscia nie ma //Nie powielaj odpowiedzi ||Epean Odnośnik do komentarza
KnysioPysio Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Medix boxy są na 6 slot.5 slot musisz kupić za nx lub kupisz premium dostaniesz za free. przepraszam za niedoinformowanie ;/ juz zapomnialem Odnośnik do komentarza
WasserFull Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 mam 5 slot mozna zamknac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.