m2tti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siema, mam pytanie jak ustawic itemy na start dla gracza kiedy sie zarejestruje ? Mam plugin Essentials - z paczki BR3ND'a i chcialbym zamiast kamiennego dac żelazne Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deutsch Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W pliku config. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmarq Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Więc tak wejdź w plik config.txt , w folderze essentials . Otwórz i na dole poszukaj kit tools / start . i tam masz różne liczby , liczby to numery id przedmiotów.Wpisujesz , żeby gracz otrzymywał te itemy musisz dodać do permissionów kod : - essentials.kit.[nazwa kit'u] - essentials.kit.tools Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% Popieram akcje : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.