hardware Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Co o nim myślicie wart swojej ceny czy lepiej kupic inny szukam dobrego pakietu dla szturmowaca?? POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
BFP4FGamer Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak bym nie miał żadnego pakietu dla szturmowca to bym brał (może i tak go kupie bo pistolet jest super). Pistolet jak dla mnie najlepszy w grze a podobnych dodatków sam używam w swoim aeku. Odnośnik do komentarza
Avium Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 heh przed wczoraj kupiłem sobie aeka na 1 dzień i zajebisty jak dla mnie bez dodatków .... cel nie jest zły jak się strzela po 4 strzały na daleką odległość to trafi moze 1 jak dla mnie opłaca się bo nie dostajesz np niepotrzebnego celownika +4k funs zostaje jak kupujesz sms pakiet YAY Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Aek-971 to jest najlepsza broń dla żołnierza ale nie może się równać z mp5, ten smg zawsze wygrywa prawie i o ile jest w dobrych rękach. Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hardware ja bym na twoim miejscu kupil ten zestaw. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.