Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyciskanie

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema przy wzroście 176cm wadze 64kg jeżeli biorę 65kg na klate jakieś 5 razy to dobrze czy słabo? Dopiero od tygodnia chodzę na siłownie i nie wiem, ale od jakiegoś miesiąca co dziennie robię 4-5x po 40 pompek podciąganie itp.

Opublikowano

siema przy wzroście 176cm wadze 64kg jeżeli biorę 65kg na klate jakieś 5 razy to dobrze czy słabo? Dopiero od tygodnia chodzę na siłownie i nie wiem, ale od jakiegoś miesiąca co dziennie robię 4-5x po 40 pompek podciąganie itp.

Z tymi pompkami to spokojnie... Nie chce reklamować innego forum ale jest takie bardzo znane, tam przydzielą Ci plan treningowy... Po pierwsze nie ćwicz codziennie tylko daj odpocząć mięśniom, ciągłe katowanie wcale nie pomoże... ;)

Co do wyciskania to nie jest źle...

PS. Mam nadzieję, że na tej siłowni nie siedzisz tylko przy ławeczce i lecisz do bólu tylko ćwiczysz też inne partie mięśni?

Opublikowano

Z tymi pompkami to spokojnie... Nie chce reklamować innego forum ale jest takie bardzo znane, tam przydzielą Ci plan treningowy... Po pierwsze nie ćwicz codziennie tylko daj odpocząć mięśniom, ciągłe katowanie wcale nie pomoże... ;)

Co do wyciskania to nie jest źle...

PS. Mam nadzieję, że na tej siłowni nie siedzisz tylko przy ławeczce i lecisz do bólu tylko ćwiczysz też inne partie mięśni?

nie no mam taki plan od instruktora ćwiczę biceps, triceps, mięśnie brzucha, klatę, nogi na bieżni i rowerku itp. ogólnie wiele partii mięśniowych ;p

Opublikowano

Człowieku , dobrze Ci radze . Lepiej teraz spasuj , bo później będziesz miał problemy .

Jak ja zaczynałem , prawdopodobnie byłem w Twoim wieku . Na ławeczce wyciskałem 3 serie po 6 powtórzeń po około 30kg . Pamiętaj , że tylko sobie szkodzisz .

Opublikowano

Człowieku , dobrze Ci radze . Lepiej teraz spasuj , bo później będziesz miał problemy .

Jak ja zaczynałem , prawdopodobnie byłem w Twoim wieku . Na ławeczce wyciskałem 3 serie po 6 powtórzeń po około 30kg . Pamiętaj , że tylko sobie szkodzisz .

Jeśli ćwiczy wszystko równomiernie wg. wskazań instruktora to powinno być dobrze... Ale jeśli ciśnie samą klatę to wiadomo, że potem będzie garb bo plecy nic nie wyrobione... ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...