Bartezo332 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: Aby postać była dobra w late game, w early może, ale nie musi. Zastanawiałem się nad kha zixem. Preferuję: Każdy typ, ap, ad, tank, off tank itd. Posiadam już talona. Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondjo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Lepiej dodaj kompletny wzór, bo temat zamkną. @Topic: Według mnie będzie to Rengar albo Draven Obają mają bardzo duży DMG w early Rengar jest wytrzymalszy w early, Draven to typowy Carry Pasywka Rengara robi swoje w Early (z krzaków) Q obu postaci robi spory DMG w early. Wybieraj Rengar albo Draven ? Mogą być też inni, ale ja polecam ci ich. Zbieram Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kupuj malphite. Jeden z topowych picków, obszarowy stun, slow, zalicza się do najlepszych tanków, ma sporo armora, dobry inicjator. Jest dobry w late. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.