Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy XD

gawno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem się wziąć za siebie: i teraz do was pytanie, co pić, jakie witaminki brać, co jeść i jakie ćwiczenia?

Mam słabą kondycję ;_;

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Obojętnie, muszę schudnąć i trochę ograniczyć chemie a zacząć brać jakieś witaminki suchary woda mineralna kawa zbożowa etc

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

guwno wrucil ;_; najpierw wez sie za siebie na forum a potem w realu ;_;

@top

odżywki na masę - gainery, chyba, że jesteś tłusty jak twój avatar, to dużo biegaj i rób brzuszki & pompki, a potem tablety na siłe

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdzie biegać? Po schodach? na około bloku? słuchać podczas biegania techno czy dubstepu? muszę mieć specjalne buty czy nike wystarczą? pić przed czy po bieganiu? w trakcie biegania robić przerwy czy biegać aż mi się spalą mięśnie? ;_;

1323206721-U1.png

Opublikowano

chcesz byc trollem czy piszesz to przy mamie zeby uwazala cie za krula internatu?

@@@@222222

biegaj kilka km dziennie, buty - trapery, albo takie które dużo ważą (szybciej się spocisz), biegaj az masz siły w nogach, pij powerade, nie żadne tigery bo tylko powerade nawadnia ciało, i rób przerwy jak masz małego penisa nie masz sily

@

co do muzyki, to sklej sobie kawałek Jestę Gangsterę, i uciekaj tak jak by cie policja goniła guwnie ;_;

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...