Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Czity do BP4F

Szakal42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL.... Ludzie powstało tyle już tematów co do cheatów.. Nie ma i nie będzie hacków do tej gry.... Grę zrobiło znane studio EA więc nie mogą sobie pozwolić na takie coś żeby były jakieś tego typu hacki i inne wspomagacze.. a w ogóle jak to powiedziało studio EA gra ta pokazuje 1/3 gry BF3 tzn ( modyfikacja broni, kupowanie, ubiór itp )

Opublikowano

co za kretyn korzysta z czitów to zabiera całą przyjemność z gry.

Jeśli chce z nich korzystać niech to robi jego sprawa.. Nie wiem po co piszesz takie rzeczy na forum o cheatach

@up

Tak naprawde to znane i wspaniałe studio EA ma w dupie graczy.. Rozumiem że jeżeli puszczają jakąś gre za free to muszą w jakiś inny sposób na niej zarobić ale pograj sobie np w NFS: W i zobacz na co sobie pozwalają i ile jest cheatów i bugów. W BF'a nie gram długo ale tez sporo rzeczy mogliby poprawić..

Opublikowano

FeHnE, jak się nie znasz to sie nie udzielaj. Zeas hook v2 jest cheatem, działającym, testowałem go i ani razu mnie punkbuster nie wyrzucił.

Więc jeszcze raz ci powtarzam FeHnE, nie znasz się/nie uznajesz cheatów to wyjdź i nie wracaj.

skrillexh.png
Opublikowano

FeHne tyle wiesz co durna mucha co po gównach lata tyle ci powiem jade na aimbocie furczy jak hedy przez mape leca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...