pfffffffff Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jest jakiś bot co zbiera Palladium ?? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 KOpenStealth, OpenStealth to narzędzia co zbierają, PBDO też umie, ale nie jest jeszcze oficjalnie gotowy do tego. Odnośnik do komentarza
pfffffffff Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 mógłbyś ppodać linki do tych 2 pierwszych ?? Like ja dziś bociłem na OpenStealth ale teraz mi on coś nie działa Odnośnik do komentarza
janek2468 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 pffff są tutoriale poczytaj choć i pewnie jesteś gimbusem i będziesz tworzyć miliony tematów... Odnośnik do komentarza
pfffffffff Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie nie jestem "gimbussem" dzisiaj mi wszystko działało proksy zmieniałem itp wbijam teraz odpalam program loguje się wbijam do gry a program nic niema mapy wogle nie raguje Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie nie jestem "gimbussem" dzisiaj mi wszystko działało proksy zmieniałem itp wbijam teraz odpalam program loguje się wbijam do gry a program nic niema mapy wogle nie raguje A masz kupioną licencję? Jbc. Wszystkie z wymienionych są płatne. Linki: http://kbotik.com/ http://profibot.net/ Odnośnik do komentarza
pfffffffff Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 aha a sa jakieś bezpłatne ?? Odnośnik do komentarza
TICtac1998 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 aha a sa jakieś bezpłatne ?? Do palladium nie ma bota za darmo . Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ Odnośnik do komentarza
pfffffffff Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 temat do kosza Odnośnik do komentarza
janek2468 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam dla cb dobrą informację , gdyż pbdo zbiera i sprzedaje teraz palladium pozdrawiam i życzę miłego zbierania kronosa Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam dla cb dobrą informację , gdyż pbdo zbiera i sprzedaje teraz palladium pozdrawiam i życzę miłego zbierania kronosa To może podziel się taskiem łaskawco ?? -,- Napisać, że np Ibot jest hackiem na uri napisać każdy może a udowodnienie to inna sprawa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.