Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana hasla

DarkPL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie loguje na stronie to wyskakuje mi okienko by wpisac e mail first name last name i date. Jak zapomnialem to co mam robic? Musze to uzupelniac? Jak nie uzupewnie to z dalszym czasem moge stracic konto lub cos moze sie stac? Co mam robic? Pewnie powiecie ticketa napisac, ale co moge innego zrobic?

Opublikowano

Po jakims czasnie to juz jest problem bo konta nie odzyskasz ;p Tak jak mi przepadlo konto z 43 lvl bo dawalem dalej dalej i dalej a ktoregos dnia wgl sie zalogowac nie moglem ;p

BUM

Opublikowano

wlasnie daje caly czas next time i nie wiem czy kiedys mi poprosty tegokonta nie zablokuja bo nie pamietam tych inf. Czyli jak bede dawal caly czas next time to wkacu mi te konto zablokuja?

Opublikowano

Mi konto niby zablokowali bo jak chcem sie zalogowac do gry to wyskakuje ze konto zablokowane a nigdy na hakach nie gralem na glownym koncie

BUM

Opublikowano

Mi konto niby zablokowali bo jak chcem sie zalogowac do gry to wyskakuje ze konto zablokowane a nigdy na hakach nie gralem na glownym koncie

Mój kolega za nic dostał banna :) i płacze żebym napisał mu tickeja :D wątpie żeby za to blokowali najlepiej napisz tickeja i na potwierdzenie napisz im że np nie miałeś premium itd i się dowiedz czy za to blokują :D

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Wklej mi tu info z tego bo też to miałem ale nie pamiętam co tam pisało. Na pewno nie blokują za to kont. Wydaje mi się że to jest tylko potrzebne przy odzyskiwaniu hasła. Wklej co tam pisze to Ci powiem dokładnie.

Opublikowano

Po jakims czasnie to juz jest problem bo konta nie odzyskasz ;p Tak jak mi przepadlo konto z 43 lvl bo dawalem dalej dalej i dalej a ktoregos dnia wgl sie zalogowac nie moglem ;p

Gorszej głupoty nie słyszałem. Cały czas przez kilka miesięcy daje dalej i nic mi się nie robi. Takie bajeczki wciskaj komuś innemu. Jak może być ban za nie zmienienie hasła ? l0l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...