Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Konkurs : Siły pancerne

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź udział w konkursie Premium i przekonaj się, kto w ciągu 72 godzin zabije największą liczbę żołnierzy wroga w trybie Bitwy pancernej! Pięciu najlepszych graczy z każdej platformy sprzętowej otrzyma numerowaną, limitowaną litografię z grafiką z Battlefield 3. Powodzenia i miłej zabawy!

BF3_AK_ArmoredShield_TS_021-1024x576.jpg?v=1348821915.69

Jak wziąć udział w konkursie

1. Zostań użytkownikiem Premium

W konkursie mogą brać udział tylko użytkownicy usługi Premium.

2. Pobierz dodatek Siły pancerne

Konkurs zostanie przeprowadzony w trybie Bitwy pancernej, dostępnym w ramach dodatku Siły pancerne. Upewnij się, że go posiadasz (jeśli jesteś użytkownikiem Premium, dodatek Siły pancerne możesz pobrać bez dodatkowych opłat). Instrukcje pobierania.

3. Dołącz do naszych serwerów

Wyszukaj serwery konkursowe Premium, oznaczone tekstem ?September Premium Competition? (Wrześniowy konkurs Premium) oraz numerem. Możesz to zrobić korzystając z funkcji filtrowania dostępnej w przeglądarce serwerów.

4. Wprowadź hasło serwera

Wprowadź hasło serwera konkursowego Premium. Znajdziesz je poniżej, potwierdzając, że przeczytałeś i akceptujesz regulamin niniejszego konkursu.

5. Zdominuj rywali w trybie Bitwy pancernej

W ciągu 72 godzin trwania konkursu będziemy śledzić, komu udało się wyeliminować największą liczbę żołnierzy wroga w trybie Bitwy pancernej. Pięciu najlepszych graczy z każdej platformy otrzyma numerowaną, limitowaną litografię z grafiką z Battlefield 3.

Czas trwania konkursu

Konkurs rozpocznie się w najbliższy piątek (28 września), o godz. 9.00 czasu UTC. Kliknij ten odnośnik, aby wyświetlić licznik czasu pozostałego do rozpoczęcia konkursu. Konkurs zakończy się 72 godziny później.

Na jakich mapach będzie prowadzony konkurs?

Na serwerach konkursowych dostępne będą cztery mapy z dodatku Siły pancerne: Góry Elburs, Pancerna Tarcza, Pustynia Bandar i Dolina Śmierci.

źródło:http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/2832654786118430004

Opublikowano

bez sensu. Powinno być tak, że w ciągu np 10 godzin gry a nie że wgl, bo ja nie mam możliwości grania więcej niż 3-4 godziny dziennie na kompie, a są ludzie którzy grają 26 godzin na dobe..

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

bez sensu. Powinno być tak, że w ciągu np 10 godzin gry a nie że wgl, bo ja nie mam możliwości grania więcej niż 3-4 godziny dziennie na kompie, a są ludzie którzy grają 26 godzin na dobe..

No niestety :/ Dodatkowo mi nie wyszukuje tych serwerów i znalazłem tylko 1 bo koleś mi podał link :/

Jak ktoś by mógł to niech wyczyści filtry i wpisze w okienko nazwy : September Premium Competition ,następnie poda tu linki do serwerów.DAJE LIMIT LIKE

Opublikowano

Na konkursie są perfidne próby paddingowania, znajdą się ludzie siedzący przez czas trwania konkursu 24/dobę, więc dużego sensu on nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...