Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam autocombo do MU Online

SwiRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie poszukuje prawdziwego programisty , ktory zna sie na rzeczy i potrafilby napisac dla mnie program do gry MU online. Program jaki potrzebuje to autocombo , potrzebuje go na serwer x-world : http://nowa.x-world.pl/ . Dodam ze serwer stoi na plikach od "titans tech" ,jaka dokladna wersja przykro mi , ale nie wiem . Antyhack ktory jest na serwerze to "Crystalwall" Jest to sezon 6 ep3 . Pobieralem wszystkie jakie sa mozliwe boty na autocombo , ktore sa na necie i z kazdym jest to samo tzn. po zalogowaniu na serwer natychmiastowe DC . Tak samo bylo z autoclikerem , lecz znalazlem w koncu taki , ktory sie odpala i nie zostawia sladow w logach , wiec mysle ze zdolny programista potrafilby napisac autocombo ktore zadziala na serwerze. Jesli znajdzie sie jakas powazna propozycja prosilbym o kontakt . Dziekuje i Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam pojecia , kompletnie sie na tym nie znam . Po prostu jakiego bym nie znalazl bota na autocombo to przy logowaniu sie do gry na swoje konto dostaje DC. Tak jak pisalem to samo bylo z autoclikerami az w koncu znalazlem 1 ktory odpala sie i dziala poprawnie . Podesle Ci link do niego na PW , moze bedziesz wiedzial na jakich plikach zrobic autocombo by odpalalo sie normalnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nikt nie da rady????

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Oki mysle ze mozna zamknac temat , brak tu takowego programisty ktory by podolal zadaniu , lub tez brak zainteresowania. Dziekuje.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Na 6 sezonie juz chyba masz helpera?na helperze sie da ustawic combo

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...