Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozpocząć grę na globalu.

Black Jesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że może wychodzę na beczelnego, że mam tylko jeden post i już oczekuję pomocy xD. Z góry za to przepraszam.

Pytanie moje brzmi, czy jest taka możliwość, że kupię tylko CD-key do gry na allegro np., i po wpisaniu go gdzieś na stronie WoW'a będę mógł ściągnąć wszystkie dodatki i całą grę. A może jeśli kupię tylko ten najnowszy dodatek Mists of Pandaria, to będę miał już wszystko i nie będzie potrzeby sciągania wszystkich pozostałyhc wersji. Wiem noob'owskie pytania jak dla Was, ale może mnie ktoś zrozumie, że jestem noob'em i jeszcze nie ogarniam tego tematu. Generalnie chcę uniknąć pobierania tych wszystkich patchy itp., bo już kiedyś się w to bawiłem i troszkę mi to czasu zajęło.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Niestety, ale musisz kupić podstawkę + wszystkie dodatki, by grać na globalu. Możesz oczywiście kupić np. Battle chest (bez dwóch dodatków), ale rzeczy z dwóch późniejszych dodatków będziesz miał zablokowane.

http://www.keye.pl/games/product/id/5928/World-of-Warcraft-All-in-One

Kupujesz to, do tego najnowszy dodatek. Sam cd-key do MoPa nie wystarczy.

Po kupnie kluczy wchodzisz na stronę:

http://eu.battle.net/pl/

zakładasz konto, w odpowiednim miejscu wpisujesz klucze gry. Polecam zarejestrować konto na Wielką Brytanię. Wtedy będziesz mógł kupować rafy. RAF - 30 dni gry za ok 20zł, Prepaid - 60dni gry za ok 70-80zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...