Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Poprawić zbieranie palladium

TICtac1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 8 lvl p.e.t i zbieracz 3 i nie chce mi się zbierać palladium i chciał bym żeby p.e.t zbierał więcej palladium .Za pomoc dam +

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

kup sobie open steahl i do tego załącz program cheat engine i zbiera bardzo szybko jesli pomogłem daj mi +

1. Nie pisz czcionką dla ślepych

2. Co wy macie z tymi like`ami ?? Zbieranie ich daje wam szczęście czy coś ??

3. Nie powielaj odpowiedzi -.-

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o buga chodzi mi o to żeby zasięg w p.e.t był większy i czy jest jakiś protokuł żeby więcej paladium dostawać a i czy mechanizm handlowy powiel liczbę palladium jak się wymienia .

Opublikowano

Zasięgu na całą mapkę mieć nie będzie , ale przy 12 protokołach jest to 144% (?) czyli prawie półtora zasięgu podstawowego więcej , a to już nie mało :)Oczywiście protokołów jak najwięcej , jednak wiąże to się z dodatkową ilościa paliwa którą pet będzie palił.

Opublikowano

jeśli chodzi o bug nie ma, jeśli chodzi o sposób to jedynie radary ale to drogi interes.

no ile polecasz kupić 10? protokołów radarowych to jest 10 x 30.000 uri = 300.000 uri :) i czy to mi się w zruci w energiach :)

Opublikowano

no ile polecasz kupić 10? protokołów radarowych to jest 10 x 30.000 uri = 300.000 uri :) i czy to mi się w zruci w energiach :)

Sam musisz policzyc czy ci się opłaca, 1h zbierania to srednio (sam pet) 750 palladium czyli 50 energi.

a ile radarów? to zalezy na jakim serwie grasz, jak jest duzo graczy co zbiera to potrzeba jak najwiecej by nie stac bezczynnie z petem przy sobie,a jak grasz gdzie mało ludzi zbiera to wystarczą 2szt,lecisz na dolną belke i zbierasz nonstop,owszem od czasu do czasu trzeba odleciec w inne miejsce belki ale nie czesto.

Druga sprawa to jak masz dobrego bota to nie ma co w radary walic kase bo zamaist palladium zbierania 50 energi na 1h to bot ci prawie tyle sam uzbiera a i jeszcze z 5tys urki do tego więc sam musisz okreslic czy to ma sens.

Opublikowano

Sam musisz policzyc czy ci się opłaca, 1h zbierania to srednio (sam pet) 750 palladium czyli 50 energi.

a ile radarów? to zalezy na jakim serwie grasz, jak jest duzo graczy co zbiera to potrzeba jak najwiecej by nie stac bezczynnie z petem przy sobie,a jak grasz gdzie mało ludzi zbiera to wystarczą 2szt,lecisz na dolną belke i zbierasz nonstop,owszem od czasu do czasu trzeba odleciec w inne miejsce belki ale nie czesto.

Druga sprawa to jak masz dobrego bota to nie ma co w radary walic kase bo zamaist palladium zbierania 50 energi na 1h to bot ci prawie tyle sam uzbiera a i jeszcze z 5tys urki do tego więc sam musisz okreslic czy to ma sens.

50 energi na 1h z palladium ?? :D dobry żart 100 to minimum przy pełnym serwie, 50energi z bota na 1h ?? no chyba na podwajaczu pecie i profilu na skrzynki. Jeśli nie masz konta typowo pod boxy to palladium się opłaca.

sygnacu.jpg

Opublikowano

50 energi na 1h z palladium ?? :D dobry żart 100 to minimum przy pełnym serwie, 50energi z bota na 1h ?? no chyba na podwajaczu pecie i profilu na skrzynki. Jeśli nie masz konta typowo pod boxy to palladium się opłaca.

Może ty inaczej zbierasz ale ja samym pet-em nigdy wiecej jak 1000 palladium nie zebrałem na 1h a zbierał nonstop bez zatrzymania,owszem ze statkiem to i z 2000 palladium zawsze wpada ale sam pet minimum 100 energi?

Przed chwilą zebrałem 47 energi na czysto z x-8 bez podwajaczy i pp na boxy i zajeło mi to równą godzinę (vega Fs)

Opublikowano

Może ty inaczej zbierasz ale ja samym pet-em nigdy wiecej jak 1000 palladium nie zebrałem na 1h a zbierał nonstop bez zatrzymania,owszem ze statkiem to i z 2000 palladium zawsze wpada ale sam pet minimum 100 energi?

Przed chwilą zebrałem 47 energi na czysto z x-8 bez podwajaczy i pp na boxy i zajeło mi to równą godzinę (vega Fs)

No właśnie, a nie znasz jeszcze kolegi TicTacka, jedzie na wszystkim co darmowe. (bez urazu TicTac)

sygnacu.jpg

Opublikowano

A ile tych radarów kupić Oczywiście na poziom 3 (chodzi mi o palladium a nie latanie na bocie z p.e.t) .

Opublikowano

A ile tych radarów kupić Oczywiście na poziom 3 (chodzi mi o palladium a nie latanie na bocie z p.e.t) .

1. Nie like`uj sam siebie drugim kontem.

2. Na palladium radary dużo nie dają, bo i tak P.E.T. zbiera kamyki.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...