Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bruiser , Solo top do 6300

isarow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Mocnym solo topie , bruiserze

Preferuję: Posiadam już Amumu , Garena , Siona , Nunu , Xina , Jaxa , Mastera , Trynde i WW

Wukong , Rengar , Olaf , Maoaki - najlepiej coś z tej czwórk , prosiłbym + i - postaci .

Opublikowano

Z dobrych solo toperów polecam Ci Yoricka oraz morde. Yorick może przesiadywać długo na linii, jeśli dobrze zarządzasz maną. Jego E przywraca Ci niesamowite ilości zdrowia i posiada także dobry dmg. W połączeniu z spirit visage ja ilość odzyskiwanego zdrowia sie powiela, co jest dobrą rzeczą.

Morda akurat solo za 3150pz, który dobrze sobie radzi z farmą jak i przeciwnikami. Jego ult to dobry bonus do team fightów gdy zultujesz feednietego ad carry.

Olaf również może być. Ult pomaga w ucieczkach a E zadaje niesamowity dmg w early game.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Z tej czwórki na solo topa nadaje się tylko Olaf i Wukong.

Ja polecam Olafa:

+spory sustain

+dobry harass

+true dmg

+ulti, które pozwala bez problemu dostać się do przeciwnych carry

+bardzo mocny mid game

+dość trudny do skontrowania

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Riven jest dobra na low elo dalej łatwo ją kontrują (np. trollują i uciekają az jej sie skonczy ulti/wykorzysta skille i dopiero potem wjeżdzają (nienawidze takich ludzi))

Ale ja i tak widze ją tylko w jungli, nie lubie isc nia na topa bo koles zrobi armor i ma wyjebane

Na topson najbardziej op jest rengar nawet jak go oslabili to rozkurwia, do krzakow nikt ci nie podejdzie i bedzie kazdy zoverfarmiony

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Na solo topa polecam:

Yorick :

-duży DMG z Q,

-slow z W,

-leczenie się z E,

-ulti które potrafi sklonować kogoś z twojego teamu co daje w tf 6 vs 5. Najlepiej AD carry bądz najbardziej nafeedowanego.

Darius :

-przyciągnięcie,

-pasywka która daje tak jakby podpalenie ( krwotok )

-bardzo dobre ulti.

:)

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

Riven jest dobra na low elo dalej łatwo ją kontrują (np. trollują i uciekają az jej sie skonczy ulti/wykorzysta skille i dopiero potem wjeżdzają (nienawidze takich ludzi))

Ale ja i tak widze ją tylko w jungli, nie lubie isc nia na topa bo koles zrobi armor i ma wyjebane

Na topson najbardziej op jest rengar nawet jak go oslabili to rozkurwia, do krzakow nikt ci nie podejdzie i bedzie kazdy zoverfarmiony

jak siedzisz w krzakach to tez nie pofarmisz. olaf /wukong najlepszy wybor dobry damage + niezle survi . Maja takze niezly escape.

Maokai tylko do jungli

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...