Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zypher mu..

This_Is_Me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko. Chodzi mi mianowicie o to że zacząłem grać w zypher i mam kilka ważnych pytań co do serwera. tak wiec zaczynając od:

-W jakich godzinach są inwazje ?

-Gdzie najlepiej szukać boxów ?

-Czy można zmieniać "ware" w depozycie. Na niektórych serwerach było tak że wpisywało sie /ware2 i miało się puste miejsca w depo...

-Jaki na BC jest droop jeweli ?

-Co ile jest BC

Tu tyle czekam na odp : )

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Inwazje są co godzine.

Boxy lecą z goldów , czyli na inwazjach

- Nie gram na tym serwerze , nie wiem

- j.w

BC co godzinę.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Problem mam jeszcze jeden. Myślę że to napiszę w formie odświerzenia. Mianowicie miałem stare konto na zypher. Wpisuje e mail żeby mi przypomniało login i hasło.. niby pisze że zostało wysłane ale od 4-5 dni nic nie ma. To samo z forum zarejestrowałem się ale nie przyszło potwierdzenie. Wiecie co mógłbym zrobić ?

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Zakładaj konto na poczcie Gmail , na innych wiadomości albo w ogóle nie dochodzą , ale trzeba czekać nawet po kilka dni...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A więc tak , na starcie ci powiem że Zhyper to Syf! Grałem tam bardzo długo i jeśli nie musisz to nei graj tam .

Co do maila : Jesli masz na o2 / onet itd ( Polskie strony) Mail ci nie przyjdzie , nie dojdzie nigdy. Pozostaje zmiana hasła przez HGM ( chyba juz nie aktualne , ale nie wiem ) A Maila nie zmeinisz ;)

Nocek to stary gruby frajer i złdoziej ktorego interesje tylko kasa ;) To tylko moja opinia no ale powodzenia ;)

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...