Lyons Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witajcie, Prosił bym was o wypełnienie petycji: http://www.change.org/petitions/lg-electronics-seoul-we-would-like-to-get-the-opportunity-to-unlock-bootloader-in-lg-phones Petycja ma na celu odblokowania Bootloadera który blokuje wgrywanie innego kernela niż producenta, dzięki temu wszystkie urządzenia są jak by zatrzymane w rozwoju ponieważ nic nie można w nich edytować, podkręcić procesora itp. Dziękuje za każdy głos, każdy kto napisze petycje niech napisze komentarz, dostanie kilka lajków Ciebie to nic nie kosztuje a dostaniesz lajka a ja możliwość podkręcenia procka w moim LG L5 Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
WiPeKKK Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zrobilem petycje. Według mnie LG (którego posiadam) są bardzo ograniczone w stosunku do innych marek wipek.pl Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Podpisałem, ale i tak nic to nie da zapewne. Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dzięki za petycje już 5 głosów doszło. Kto ma zmienne IP niech pobawi się ;P Dobre i 10 głosów więcej. @UP: Powinno, ale dziwi mnie to troszkę kupujesz coś co do tego powinieneś mieć pełne prawo a tu okazuje się że są jakieś blokady. Przecież jak coś kupujesz to możesz z tym wszystko zrobić (użytek własny) Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oni tego nie odblokują. Możecie składać nawet 1000 petycji, oni i tak robią swoje. Odnośnik do komentarza
Rotmistrzu Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie podpisuje ;x Nie dość że i tak mają to w dupie to nie używam lg se neo v :rolleyes: Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Może odblokują, dopiero zaczynam z przygodę z telefonami. Na jakiej zasadzie jest to zablokowane i że nikt tego nie potrafi odblokować? Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No dobra. Masz podpisałem. Mam nadzieję że ci coś to pomoże ;x. Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wszyscy blokują dlaczego LG ma byc wyjatkiem. Chcesz zmieniać oprogramowanie ściąg sam i strać gwarancję If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak bym wiedział jak to bym to zrobił. Ps podczas roota traci się gwarancje @EDIT: @2xUP: Dziękuje, oby więcej było takich ludzi. Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Done, ale wątpie ,że coś to dało. Odnośnik do komentarza
† Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oni tego nie odblokują. Możecie składać nawet 1000 petycji, oni i tak robią swoje. Done. Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzięki jeszcze 338 osób i powinni odblokować Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wypełniłem już. Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jeszcze 227 i gotowe Wypełniać. Każde wypełnienie to lajk! Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (F5) Jeszcze 200 i gotowe. Każdy kto wypełni i napisze posta dostanie lajka. Ciebie nic nie kosztuje podanie danych (wystarczy byle co) a nam (posiadaczom LG) daje większe możliwości z telefonem. Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
Sweetasny Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Done ale like nie chce ;p Wkoncu Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Oczywiscie ze daje, nastepna petycja do administracji forum by dali wszystkim administratora? Dokladnie tak widze ta petycje do LG Jako opcje widze telefon juz odblokowany ale bez prawa gwarancji If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
rak222 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 LG GT540 Najdłużej wspierany telefon na świecie wypełniłem petycje z sentymentu Teraz Samsung Galaxy s 3 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ryzyko jest na każdym kroku: albo rootujesz i kręcisz i tracisz tą nieszczęsną gwarancję (masz w umowie takie punkt) albo zostawiasz i bawisz się w takie coś... To i tak nic nie da... myślisz ,że przy iluś tam milionach konsumentów, taki jeden random może coś zrobić? Poczytaj więcej, bootloadera da się zdjąć. Nie zawsze wszystko jest na pierwszej stronie googli. Bonuseq - działa na xperiach Odnośnik do komentarza
xSypher61x Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wszyscy blokują dlaczego LG ma byc wyjatkiem. Chcesz zmieniać oprogramowanie ściąg sam i strać gwarancję samsung nie blokuje... Odnośnik do komentarza
Lyons Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Szukałem 3 dni i nic nie znalazłem, LG L5 jest za nowym telefonem i nic nie wymyślili ;/ Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy! Odnośnik do komentarza
MrMarcinMarek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Zrobione ;] ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
JakSieMacie Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dafuck? W teorii po zrootowaniu traci się gwarę, a tak nie jest Wystarczy odtootować telefon i znowu jest. @robem: Samsung też jest wyjątkiem. W moim (sprzedanym już na rzecz IPH 3GS) Galaxy Mini wystarczył root i kernel o/c -_- Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 odrootować tak, ale jak spalisz/uszkodzisz telefon przy zmienionym sofcie na OC to na pewno stracisz gwarancję bo nawet nie masz jak wgrać czy odrootować od nowa softu p.s. i tak wiekszość telefonów ma eprom co pamięta dane procesora z przed awarii więc jakby nie było i tak można wykryć modyfikowanie softu If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.