cins Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wie ktoś skąd można zdobyć/kupić konto sprzed bokady na globalną wersję Maple? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenartowy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 pewnie na allegro, jakichś forach z maple itp. itd. Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cins Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ok, dzięki. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jakby mi ktoś w USA założył konto na maple mógłbym się logować bez aola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenartowy Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 wybacz że dopiero teraz ale zbytnio nie wbijam do tego działu. Wydaje mi się że normalnie byś mógł sie wtedy logować. Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoamil Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 nie niestety sie nie da Jak będziesz miał już konto czy to na aolu czy normalne to graj na berze gram ja z kolegami dam co coś 150 Phantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateq Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 wybacz że dopiero teraz ale zbytnio nie wbijam do tego działu. Wydaje mi się że normalnie byś mógł sie wtedy logować. Konta sprzed blokady nie mają sprawdzanej lokalizacji logowania przy wchodzeniu, a konta zakładane po blokadzie mają, więc nawet jeśli konto założyłby ktoś z USA, to i tak z Europy byś się nie zalogował. hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.