Nex.!? Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Ja jako Nex mam zaszczyt zapowiedzieć wam start serwera NexiliaCraft Gdy wszedłeś na serwer musisz wpisać komendę /register TwojeHasło TwojeHasło. Po chwili będziesz zapytany o twoją płeć, po podaniu płeci przeniesie cię do budynku i będziesz miał do wyboru 3 rody ( Biednego oraz Bogatego ) [ Własne kupuje się sms ] 2,46 zł aby nie było chaosu Biedne, szybko się rozwija, dodatkowe 10 serduszek czyli 20 serduszek !, pracowite ( szybciej kopie się narzędziami (45 %) + więcej obrażeń o (30 %) Można założyć tylko żelazną oraz skórzaną zbroję, łuk oraz żelazny,drewniany,kamienny miecz. Na start skórzane spodnie oraz buty + narzędzia drewniane. Bogate, wolno się rozwija jest bardzo groźne dysponuję wielką potęge władaniem bronią ( wolniej kopie narzędziami (-10%). Można założyć wszystkie rodzaje zbroji oraz wszystkie rodzaji broni. Na start żelazne spodnie oraz buty + kamienne narzędzia. Na serwerze można zawrzeć małżeństwo, spotykać się, nowe bronie oraz narzędzia !, nowe jedzenie dające bonusy np siła tworzyć sklepy itd.. Więcej będzie na serwerze niespodzianką. Serwer jest właściwie gotowy ale brakuje nam dosłownie kilku złoty na kupienie maszyny aby ktoś by chciał aby serwer działał szybciej niż miesiąc można wysłać sms o wartości 11.07 zł lub 7.38 sms. A nagrodą będzie ! (Wysyłajcie mi prośby o wysyłanie sms na PW) [gdy ktoś wyślę odrazu kupujemy maszynę] Ranga Moderator jeżeli ogarniasz komendy lub P.Wojownik, możliwości między innymi Założenie rodu Cenne przedmioty Nowe jedzenie ( bonusy ) Przedmioty na rozbudowe rodu Dary co 3 godziny <- cenne Dostaje nową broń z pośród 5 wybranych oraz narzędzia. Może składać ofiary co 3 godziny Dostaję NPC którzy cie chronią dopóki nie zginą respawn ich trwa 40 mnnut Pewnie wam się zdaję że nie mamy pieniędzy na utrzymanie serwera, w tym miesiącu prawda i prosimy aby ktoś wysłał tego sms aby kupić maszynę 6o slotów która miesięcznie kosztuję 150 złoty. Co prawda ja sam mógłbym tyle płacić ale nie w takiej sytuacji jakiej ja jestem .. Zwierzęta - on Potwory - on Piekło - on End - on Pvp - on ( nie można bić ludzi z swojego rodu ) Premium - nie wymagane *HeadAdmin - mixdc32 *HeadAdmin - Nex *Administrator - Niedorozy *Administrator - ssicky *Administrator - Adrian1991 *KidModerator - kot3k Jak widać nasz team składa się z 6 osób dzięki czemu w większość czasu będzie porządek. Odnośnik do komentarza
Nex.!? Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 f5 za wczesnie Odnośnik do komentarza
Nex.!? Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 f5 Odnośnik do komentarza
Magula Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Żeby zagrać (wybrać rud) trzeb zapłacić 2,46? "Haters gonna hate hate hate hate" Odnośnik do komentarza
wexmop Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mi się podoba, zagram http://allegro.pl/karta-graficzna-geforce-gt-440-ddr3-i2677192241.html?source=oo Odnośnik do komentarza
Nex.!? Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Żeby zagrać (wybrać rud) trzeb zapłacić 2,46? Nie. Żeby założyć własny rud trzeba 2,46. Ale jak chcesz np do Bogatego to za darmo. Poszukujemy moderatora który mógłby wpłacić 7,38 sms + aby serwer ruszył z slotami.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.