Gryfek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może mi ktoś powiedzieć jak rozpocząć nowy job? Tzn. żeby mi go zaczęło zaliczać, bo nie moge znależć Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Klikasz na odblokowany z danej dziedziny i masz po lewej na dole Accept i to klikasz. No i możesz mieć aktywowanego maksymalnie 1 ;d Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzieki wielkie, a te joby pozostaną już na zawsze czy to są ,,joby eventowe'' bo nagrody są naprawde przesadzone (np. Gray HiSec za 20 killi czyli nic). Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak wprowadzili to, to raczej zostanie na dłuższą metę. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja ich nie ogarniam codziennie są inne z przyzwyczajenia biore 1 jobsa i ide grac np na QR czy ft a tam killi nie zdąbede... Nagrody fajne ale trzeba się w nich połapać. Odnośnik do komentarza
KramfonX Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @UP Mi sie to osobiscie podoba w koncu cos nowego a nie tylko ciagla bezsensowna napierdalanka a teraz codziennie robisz cos innego zeby cos zdobyc tak powinno byc, a jakby jeszcze nie bylo pokazywane co sie dostaje za joba i codziennie inne nagrody to bylo jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza
tostyxD Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 up no jak by np była ta skrzynka za 4gp co bronie sie dostaje np w '' fallen angell' ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.