Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]shaco

marekstw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziee mam nadzieje, ze ktos mi szybko odpowie, shaco oplaca sie jeszcze kupic po jakims tam nerfie na jego pacynki ? jak tak to prosze o bulied na jungle.

edit.

2.png

Posiadam: 3200 IP

Zależy mi na: jungli

Preferuję: szybka jungle

ps. a po co wzor skoro ja mam pytania co do tego championa ? omg -.-

Prosze o bulied

Opublikowano

@up Ta shaco jest shitem, tylko jak ja widzę, shaco w przeciwnym teamie to już "sram". Postać ta jest świetna do jungli, nie dość, że ma zrytą pasywkę, to ma niewidkę, która daje mu 100%, że walnie Ci kryta.

Shaco opłaca się kupować poniewać :

+ niewidka, flash, kryt

+ pasywka

+ pacynki, strach

+ slow, miss

+ klon

+ świetny escape

Opublikowano

@up Ta shaco jest shitem, tylko jak ja widzę, shaco w przeciwnym teamie to już "sram". Postać ta jest świetna do jungli, nie dość, że ma zrytą pasywkę, to ma niewidkę, która daje mu 100%, że walnie Ci kryta.

Shaco opłaca się kupować poniewać :

+ niewidka, flash, kryt

+ pasywka

+ pacynki, strach

+ slow, miss

+ klon

+ świetny escape

hmm..m Twoje elo?

przeciez jak maja shaco to wszystkie linie graja defensywnie (blisko swojego turreta), jungler stawia wardy i co zrobi shaco? GOWNO bo jest roamerem, nie junglerem. Jego jungla jest strasznie wolna a defensywny styl gry rujnuje jego ganki. Dlatego oto na 1250+ sie nie picka juz shaco

Opublikowano

@up ja ci powiem że shaco niema wolnych gangów oglądałem wczoraj rankeda z shaco i on jechał ich jak chciał

x

Opublikowano

hmm..m Twoje elo?

przeciez jak maja shaco to wszystkie linie graja defensywnie (blisko swojego turreta), jungler stawia wardy i co zrobi shaco? GOWNO bo jest roamerem, nie junglerem. Jego jungla jest strasznie wolna a defensywny styl gry rujnuje jego ganki. Dlatego oto na 1250+ sie nie picka juz shaco

Kolego ja chce tu bulied, a nie czy shaco jest gownem, tak po 1 nie ma wolnej jungli, gralem nim i naprawde ma szybka jungle.

Mowisz stoja blisko ? Nie jeden sie rzuci zeby fraga zdobyc, a wtedy wchodzi do akcji shaco

Jeszcze raz prosze o bulied i jakie combo sie na nim robi ?

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

ehh zrobilem tylko ten wzor zebys tematu nie usunal, nie wiem po co wgl. napisales zebym wzor dodal skoro ja o jedna konkretna postac pytam, chce dostac bulied do shaco ad i jakie combo z skilli nim robic

Opublikowano

ehh zrobilem tylko ten wzor zebys tematu nie usunal, nie wiem po co wgl. napisales zebym wzor dodal skoro ja o jedna konkretna postac pytam, chce dostac bulied do shaco ad i jakie combo z skilli nim robic

Skoro się pytasz czy opłaca się kupić jakąś jedną nawet postać to musi być wzór, taki jest regulamin. A jeśli chcesz do kogoś build to piszesz w nowym temacie a nie tutaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...