damiankos Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy wy też zauważyliście to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamBlondynki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 I co w tym dziwnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bedzie przez chwile w przecenie za 520 od 4 do 10 i tyle By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest to dziwne bo to jest nowy skin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUREK Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Boże jest no i co z tego ? Może iż dlatego że chcą zachęcić do grania ta postacią ja jej osobiscie od 2 mc nie widziałem:D Legenda Metin2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie no nic teraz czytam żę przecena jest z powodów otwarcia tureckich serwerów ps : Ukradłeś mi avatar -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon Roche Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wiadomo, turki. ps. taki avatar każdy może sobie wziąć, ponieważ jest w 100% gdzieś na necie l Nowy użytkownik l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czy to jest legendarna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszun Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czy to jest legendarna? lol nie.. Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Szczerze mówiąc mam ten skin ale niczym specjalnym się nie wyróżnia ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon Roche Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 mi akurat ten skin nie przypadł do gustu, turki powinni dostać jakiegoś kebaba, a nie sultana l Nowy użytkownik l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 sultan tez jest zwiazany z kultura turecka a wy tylko Turcja=kebab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.