mati3126 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Postacie: Darius vs. Ezreal vs. Kha Zix vs. Lee Sin vs. Varus vs. Wukong Zależy mi na: szybkim ubijaniu Dodatkowe informacje: Proszę podać "+" i "-" postaci. Jestem otwarty na wasze propozycje. Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kup sobie eza. Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny2812 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Polecam Kha'Zixa , Combo epickie za całe hp jak nic . Nwm jak im się gra lecz jak grałem kennenem już miałem rzucać 1 skill , on last hit , a ten jeszcze mnie ubił aż mi oczy wylazły jak zobaczyłem jego dmg . Ale pewnie bd nerfa. Nie graj by wygrać... Graj by stać się lepszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ezreal debuff as, haras q, w free flash w skilu, aoe ulti z mocnym dmg mobilny dosyć duży dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati3126 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nad kha zixem sie zastanawiałem ale na pewno go znerfią. Narazie wygrywa ezreal czekam na dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ezreal : AoE ult , mocne dmg z Q , ucieczka E . Bierz Eza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bierz ezreala, kolega wyżej wymienił dlaczego. Ja się pod tym podpisuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Darius- + dobry w earle i late game + nie papier + ulti mozna uzyc 2 razy jezeli wczesniejszym uzyciem zabjiemy przeciwnika - slaby styl escape - zazwyczaj banowany na rankedach wiec nim nie pograsz Ezreal + latwy harras + dobry styl ucieczki jak i gonienia [taki flash] + latwo nim sie farmi + mozna go robic pod AP oraz AD ale mozna tez po trochu tego i tego - nie znalazlem Kha Zix Nie gralem i nie widizalem zeby ktos nim gral wiec sie nie wypowiadam tylko tyle ze podobna gra sie nim tez jako junglerem Lee Sin + dobry w erale game + znakomity jungler + dobry styl escape jak i gonienia na skillach + nie papier + jak ogarniesz wymiata na solo top - jak nie masz dobrego skladu w team to dobrze ci nie bedzie szlo Varus + dobra nawet pasywka + lata farma + dobry na all alejach + bardzo dobre ulti jesli chcesz uciec - taki troche z niego papier Wukong + znakomity [na mnie najlepszy ] w late i earle game + jak ogarniasz doby na solo top + dobry styl ucieczki + dobry styl gnebienia przeciwnika + nie papier - nie znalazlem i raczej nie znaajdzie nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati3126 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ezreal vs lee sin zależy mi na szybkim zabijaniu i żeby w late był dobry. Możecie podawać swoje propozycje bohaterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.