Avertus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy opłaca się zakładać konto PSN. Dziś przeglądając go przeczytałem, że można pograć w nawet dobre tytuły za darmo przez 60 min. Jest to darmowe? Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Yy.. Jak masz jakieś gry to możesz grać przez neta, konto jest darmowe, pobierasz dema.. Z tymi 60 min to nie wiem do konca bo tylko w jedno takie demo grałem. Ale bardzo opłaca się mieć konto na PSN. Kiedyś jak hakerzy zaatakowali PSN to wszyscy dostali 2 darmowe gry. Odnośnik do komentarza
Gumowy Kaczor Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Yy.. Jak masz jakieś gry to możesz grać przez neta, konto jest darmowe, pobierasz dema.. Z tymi 60 min to nie wiem do konca bo tylko w jedno takie demo grałem. Ale bardzo opłaca się mieć konto na PSN. Kiedyś jak hakerzy zaatakowali PSN to wszyscy dostali 2 darmowe gry. Stary, wykradli wiele danych osobowych nie wspominając o danych do kart kredytowych... Te dwie gry to nikoma rekompensata patrząc na skalę strat :X. 60 min możesz pograć tylko jak masz abonament ps+, jednak jest to ograniczone do jakiejś tam liczby tytułów miesięcznie :F. Abonament ps+ jest bardzo opłacalny jeżeli masz kasiorkę ;> Dostajes zok. 45 "duzych" tytułów rocznie. Jeżeli chcesz wiedzieć co rozumiem przez "duże" tytuły to ostatnio w ofercie ps3 otrzymywaliśmy Red Dead Redemption . Odnośnik do komentarza
KeramxD Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dokładnie. Takie promocje są na PS+ bardzo polecam taką ofertę. Posiadam takie coś i jestem bardzo zadowolony. Należy pamiętać iż darmowe gry pobrane z PS+ nie można grać po ukończeniu subskrypcji, lecz gdy ją przedłużymy możemy grać nadal Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.