Spluer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema, kiedyś założyłem hasło na kompa i zapomniałem je. Teraz nie mogę się zalogować na na kompa. Nie ma jakiegoś skrótu l coś w tym stylu, żeby to obejść? Miałem tam ważne pliki dlatego nie chce formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roshti Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://webhosting.pl/Jak.zalogowac.sie.do.Windowsa.lub.Linuksa.bez.znajomosci.hasla Takie coś znalazłem, może ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://lmgtfy.com/?q=ophcrack+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Idź do jakiegoś informatyka, lub do daroniana potocznie zwanego daro. On za pomocą lodówki rozwali każde zabezpieczenie . Created by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roshti Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Oszczędź sobie to, pewnie chuja wiesz o Daro a hejtujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra, dobra. A teraz mówcie jak mam to zainstalować na komputrze jak się na niego nie mogę zalogować? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roshti Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pendrive? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przy oknie startowym Ctrl +Alt + Delete, wpisujesz do loginu Administrator i logujesz się na administratora, a następnie zmieniasz hasło na tym swoim ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jutro przesle ci programik w formacie .iso i wypalisz na plyte. Program lamiacy hasla i zabezpieczenia. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Up Keyyloger? 2xUp Jeśli zadziała to Ci dam z 30 lajków (jeśli to na prawdę takie łatwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Keylogger z obrazem .iso ? Pomysl troche to bedziesz musial wypalic obraz na plyte i w rozruchu zlamac haslo STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://webhosting.pl...najomosci.hasla Takie coś znalazłem, może ci pomoże. Pytanie dot. tego. Czy za to trzeba płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalsky™ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeśli masz Win 7 to idź do kumpla niech Ci zrobi dysk resetowania hasła, i po problemie, nawet w szkole można tak złamać hasło do admina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 w żaden sposób nie złamiesz hasła w windows , program obchodzi pytanie o hasło albo inne resetują tylko hasło bez możliwości przywrócenia poprzedniego wiec jak widać nie ma sposobu na odczytanie hasła i używanie go bez wiedzy administratora If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForFi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W serwisie jak byłem kiedyś bo mi tam coś nie chciało działać nie pamiętam a zapomniałem usunąć hasło a jakoś dostałem komputer ale sobie naliczyli +10zł czy tam 5 za to że nie podałem hasła czy zapomniałem podać :P Więc idź do jakiegoś serwisu czy jak to się zwie jak jesteś w stanie wydać ok.10zł na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Po co płacić jak zrobisz to za free? http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-usunac-zapomniane-haslo-z-windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.