kowar123 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 coto ma być gram sobie wczoraj normalnie a wchodze dzisiaj w cf i taki błąd a niemam żadnych cheatów programów włączonych a co włączone to powyłanczałęm: Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Możesz napisać jeszcze raz i zrozumiale ? piszesz tak chaotycznie, że nie da się Ciebie zrozumieć. Z góry zakładam, że chodzi Ci o błąd "Hack tools ben detected", jeśli wyskoczyło takie coś, to się nie martw. Czasami tak wyskakuje, ale nie dostaje się od tego bana . //o już dodałeś SS'a. A wiec spróbuj zrobić reinstala Created by Odnośnik do komentarza
kowar123 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 /spam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pobierz CCleaner'a i wyczyść nim rejestr. Odnośnik do komentarza
kowar123 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 spróbóje bo robiłem reinstala ale nic nie dało //edit reinstalll nic ccleaner nic cheatow niemam i jeszcze cos poproboje w folderze może zainstalować na innym dysku? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
lukasz314 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 heh napewno masz hacka jakiegoś tam jak ci xtrap wywala. 1.zainstaluj ccleaner. 2.przeczyść nim rejestr. 3.jesli nie pomoże zrób reinstall. 4.nastepnie dokładnie przeskanuj folder,ponownie przeczyść ccleanerem. 5.odpal gre i ciesz się. :] 6.daj like jak pomogłem. //spam, wszystko co napisałeś już było DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza
kowar123 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nic nie daje Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Gość patrykkos Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W momencie pojawienia się tego błędu zrestartuj komputer i włącz grę ponownie Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Sprawdź czy nie masz nic w procesach co mogłoby ingerować w ten błąd. mi też taki wywala gdy probuje odpalić nagrywanie filmików + CF'a. ;P jeśli jest coś to spróbuj zamknąć ten proces i wtedy spróbuj uruchomić. sorry jeśli są jakieś błędy, ale piszę z telefonu. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.